Nieuw NFT protocol op bitcoin | Cijfers: BTC beste investering in Q1 | Crypto nieuws vandaag | #856

laatste update: 06-2023


Bitcoin is volop aan het ontwikkelen; er staat een nieuw NFT protocol klaar en Magic Eden breidt haar diensten op de bitcoin blockchain alvast uit. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:53 Nieuw NFT protocol op bitcoin
04:52 Magic Eden begint nieuwe diensten op bitcoin
06:49 Koers DOGE kakt weer in na Elon-hype
09:12 BTC beste investering in Q1 2023 volgens Finbold
11:59 Duitsland wordt nóg cryptovriendelijker
14:16 koerrrsen koerrrsen!
17:14 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “Nieuw NFT protocol op bitcoin | Cijfers: BTC beste investering in Q1 | Crypto nieuws vandaag | #856”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Timestamp nummer 4 heeft een prachtige titel🤣
    " Koers DOGE coin (???) weer in na Elon – Hype"

  3. Bedankt maar weer!
    Fijne paasdagen en tot volgende week!💯👍😉

Reacties zijn gesloten.