NIEUW: CRYPTO LENDING BIJ BLOX! | Cryptobedrijven NL winnen zaak DNB | Crypto nieuws vandaag | #966 in 2023

laatste update: 12-2023


Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:45 NU bij BLOX: Crypto Lending met tot wel 5% rendement!
02:37 Dag 1 rechtszaak SBF, wat is er gezegd?
05:45 Nederlandse cryptobedrijven winnen zaak tegen DNB
08:06 Ripple haalt belangrijke licentie binnen in Singapore
10:21 El Salvador gestart met minen van Bitcoin
13:08 Koerrrsen koerrrsen!
15:50 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “NIEUW: CRYPTO LENDING BIJ BLOX! | Cryptobedrijven NL winnen zaak DNB | Crypto nieuws vandaag | #966 in 2023”

  1. Toffe update weer 😎😎😎😎😎

  2. Mechien is het al eerder gemeld, maar er zit de laatste tijd een broom in het geluid en met een koptelefoon behoorlijk hinderlijk.

Reacties zijn gesloten.