NFT-markt ontwaakt na donkere winter | Een Nieuwe Koers – Deepdive | #001

laatste update: 11-2023


🧭 Een Nieuwe Koers: het kompas voor de serieuze cryptobelegger

In de eerste aflevering van Deepdive bespreken Marcel, Tim, Christophe en Ries de Grayscale Trusts. Ook kruipt de NFT-markt kruipt langzaam uit een diep dal. Na een lange periode van lage volumes en prijsdalingen lijkt het positieve sentiment op de cryptomarkt ook over te slaan naar de NFT-markt. Marcel onthult bijna zijn persoonlijke NFT-portfolio en licht toe waarom hij NFT’s ziet als een leverage bet op Ethereum.

Tot slot kijkt het team naar de balans van het failliete FTX. De exchange is bezig met het verkopen van de cryptoactiva die nog op de balans staan. Opvallend is dat ondanks de grote hoeveelheid Solana die FTX op de balans heeft, de prijs van SOL flink steeg de afgelopen weken. Goed nieuws voor de beleggers die nog tegoeden hadden staan bij de exchange, want dit betekent dat zij waarschijnlijk een groot deel van hun dollars terugkrijgen.

🔐Een Nieuwe Koers is een productie van Amdax, dé crypto vermogensbeheerder en vertrouwde bewaarpartij van Nederland. Ga voor meer informatie naar amdax.com.

Timestamps:
00:00 Intro
00:54 Grayscale Premium
11:14 Opleving NFT-markt
16:05 FTX verkoopt cryptoactiva op de balans
20:40 Outro

Volg Amdax via:

L