Netflix, Alphabet, Nordstrom, PagerDuty, meer

laatste update: 02-2023


Op 26 april 2022 in San Francisco, Californië, wordt een bord geplaatst voor een Google-kantoor. Google-moederbedrijf Alphabet maakt vandaag na de slotbel de resultaten over het eerste kwartaal bekend.

Justin Sullivan | Getty Images Nieuws | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voor de bel:

Netflixen — Het streamingaandeel steeg met meer dan 6% nadat Netflix zijn laatste kwartaalresultaten rapporteerde. Hoewel Netflix de winstverwachtingen miste, voegde het meer abonnees toe dan analisten hadden voorspeld. Het bedrijf kondigde ook aan dat co-CEO Reed Hastings zijn functie neerlegt.

gerelateerd beleggingsnieuws

CNBC Investeringsclub

Alfabet Het moederbedrijf van Google zag de aandelen met 3,6% stijgen nadat CEO Sundar Pichai aankondigde dat het bedrijf 12.000 werknemers zou ontslaan en in een memo uitlegde dat het bedrijf “aannam voor een andere economische realiteit dan die waarmee we vandaag worden geconfronteerd”.

Eli Lilly — De aandelen van het farmaceutische bedrijf daalden met meer dan 1% in premarket nadat de Amerikaanse Food and Drug Administration de experimentele behandeling van de medicijnmaker tegen de ziekte van Alzheimer had afgewezen, omdat het onvoldoende onderzoeksgegevens had verstrekt.

Ralph Lauren — Het aandeel steeg meer dan 1% nadat Barclays Ralph Lauren opwaardeerde tot overwogen, zeggend dat beleggers een “best-in-class” kledingmerk kopen met aanhoudende stijging. Afzonderlijk heeft Barclays de aandelen van PVHeigenaar van de merken Tommy Hilfiger en Calvin Klein, aan overgewicht.

Regeneron Pharmaceuticals — De farmaceutische gigant won 1% in de premarket nadat hij door JPMorgan was opgewaardeerd van neutraal naar overwogen. De firma Wall Street zei dat hun medicijn dat leeftijdsgebonden maculaire degeneratie behandelt, “de beste therapie” is en zou kunnen dienen als de volgende grote katalysator voor Regeneron.

PagerPlicht — De aandelen stegen met meer dan 4% nadat Morgan Stanley PagerDuty had opgewaardeerd van een gelijk gewicht naar overwogen, omdat het cloudcomputingbedrijf naar een betere winstgevendheid streeft.

Verkoopsteam — Het aandeel daalde met meer dan 1% nadat Cowen het had verlaagd van outperform naar marktpresteren, en zei dat het “verhoogde niveaus van verstoringsrisico’s” ziet gezien een moeilijkere macro-economische achtergrond die de uitgaven van klanten zou kunnen schaden.

Nordström — De aandelen van de detailhandelaar daalden met 7% in premarket-handel nadat Nordstrom had aangekondigd dat zijn vakantieverkopen jaar op jaar met 3,5% daalden. In een verklaring beschreef CEO Erik Nordstrom de winkelomgeving als “zeer promotioneel”. Het bedrijf verlaagde ook zijn winstverwachting.

Macy’s — Retailaandelen zoals die van Macy’s daalden na tegenvallende vakantieverkopen van Nordstrom. De aandelen van Macy’s daalden meer dan 2%, terwijl van Kohl daalde met 4%. van Dillard daalde met 1,3%.

Costco – De aandelen stegen met ongeveer 1% nadat Costco zei dat het een aandeleninkoopprogramma van maximaal $ 4 miljard tot januari 2027 opnieuw zou goedkeuren.

– Michelle Fox, Yun Li, Tanaya Macheel en Jesse Pound van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Correctie: Nordstrom rapporteerde teleurstellende verkoopcijfers voor de feestdagen, niet de laatste kwartaalcijfers.

Plaats een reactie