NEDERLANDERS WORDEN BELAZERD: “DEFLATIE IN NEDERLAND”

laatste update: 11-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

Inflatiecijfers van Nederland bespreken

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx

15 gedachten over “NEDERLANDERS WORDEN BELAZERD: “DEFLATIE IN NEDERLAND””

 1. Had je anders verwacht 😄 liegen en stelen is waar ze goed in zijn

 2. Ik ga dan ook maar eens mijn belasting voor volgend jaar opnieuw “ berekenen “ 😂😂😂

 3. ik zie en voel mijn boodschappen/rekeningen niet goedkoper worden lol, bij het lezen van de krantkop krijg ik al kromme tenen. Bedankt voor de uitleg, veel mensen zouden dit moeten horen.

 4. Overheid is geen vijand van je denk goed na komt terug tot overheid draagt je pijn ze zullen je beschermen tot je dood valt

 5. Die excuses om de prijzen op te schroeven is vaak ook een excuus voor graaiflatie

 6. Goed bezig topper …nice update! 😎😎😎😎😎

 7. Mensen die hun huiswerk doen weten dat we bedonderd worden, helaas is dat slechts 4% ofzo al die simpele zielen in de maatschapij geloven al die onzin als 0,5% inflatie, 0,4%, deflatie enzo. En dat is 96% van de maatschapij. Kijk naar de financiële geletterdheid grafiek van Europa Nederland scoort het laagst van Europa, zelfs Polen, roemen, enzo hebben hun financiële kennis nog beter op orden. 😂😂😂 We leven in dit land gewoon met een grote groep achterlijke.

 8. Hoge inflatie in de cijfers omtoveren naar een kleine deflatie is een van de pogingen om de rente te verlagen, credit rating hoog te houden en gemakkelijker geld te lenen.
  Ondanks veel import extra mensen, deflatie komt er wel aan.

 9. We zitten in de voor fase. Dat alles inplodeert ,met hyperinflatie in het vooruitzicht. In wat voor land leef je eigenlijk .als diverse overheids instanties je misleiden en bedriegen.

 10. 📌Bedankt voor je video's vriend, TA is allemaal goed en wel, maar ik vind het echt verbijsterend dat alle grote aandelen, jullie knollen, alleen naar pure TA kijken en het grotere verhaal van waarom de aandelen explosief groeien en waarom de toekomstperspectieven mogelijk zijn niet zo hoog zijn, negeer volledig hoe rooskleurig het ook lijkt. Het is op de een of andere manier onverantwoord om het feit te negeren dat elke ETF-lancering tot nu toe heeft geresulteerd in een grote run aan de top van aandelen. We bevonden ons al op wankele grond met een historisch laag volume en een vooruitgang op bijna alle walvisgebieden, waardoor we ternauwernood een bearmarkt op de lange termijn konden vermijden. ..Er moet meer nadruk worden gelegd op daghandel, omdat deze minder wordt beïnvloed door de onvoorspelbaarheid van de markt..Ik heb in minder dan 6 weken meer dan 9 BTC verdiend door daghandel met Manueljose, Insights en Signals, dit is een van de beste media voor hedging Uw vermogen neemt af, de zaken worden pessimistisch….

Reacties zijn gesloten.