NEDERLAND ZIT IN EEN RECESSIE (ECONOMISCHE KRIMP) in 2023

laatste update: 12-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

Nederland zit in een recessie

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx

4 gedachten over “NEDERLAND ZIT IN EEN RECESSIE (ECONOMISCHE KRIMP) in 2023”

  1. In Vs en Uk heb je nog maar 500 subscribers nodig voor de Ads

  2. Ik ga niet meer uiteten, niet alleen de prijzen zijn gestegen, maar de kwaliteit is ook sterk achteruit gegaan. Tegenwoordig geven ik en mijn vriendin ons gewoon een budget van €30,- en dan halen we zelf dure boodschappen "als een soort van thuis uiteten gaan". Goedkoper en ik kan zelf ook veel beter koken dan gemiddelde keukenhulp die tegenwoordig in restaurants werken, omdat ze geen vakbekwame mensen meer kunnen vinden.

  3. Spannende tijden! Benieuwd of het bij een milde recessie blijft of het een ergere vorm aan gaat nemen

Reacties zijn gesloten.