Nederland krijgt Bitcoin spot ETF | Crypto scammer op lijst FBI | BTC nieuws vandaag | #675

laatste update: 08-2022


De eerste Europese Bitcoin spot ETF wordt debuteert op de AEX in Amsterdam. Daarnaast is een grote cryptocurrency scammer door de FBI op de lijst van meest gezochte criminelen geplaatst. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:15 Volatiele nacht achter de rug, wat speelt er?
04:30 Eerste Europese spot BTC ETF komt naar de AEX!
06:48 OneCoin oprichter op top10 Most Wanted van de FBI
11:03 Russische centrale bank wil minen toestaan op één voorwaarde
12:58 ECB gestopt mt álle opkoopprogramma’s na crisis 2008
16:19 Koerrrsen koerrrsen!
21:24 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “Nederland krijgt Bitcoin spot ETF | Crypto scammer op lijst FBI | BTC nieuws vandaag | #675”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Kan je je volume van je stem verlagen? Ik schik er elke keer van. Vergeleken met alle andere YouTubers is die van jou erg hard

  3. Ik ben blij dat ik destijds in crypto ben gestapt omdat het financieel een game changer voor me was en mijn beste beslissing tot nu toe was

Reacties zijn gesloten.