NA DEZE VIDEO HEB JIJ EEN BELEGGINGSPLAN!

laatste update: 07-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):

Voordat je gaat beginnen met beleggen is het verstandig om eerst een beleggingsplan te maken. Want zomaar investeren in aandelen zonder een plan is vragen om problemen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BELEGGINGSPLAN
#AANDELEN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
interessante
aandelen

18 gedachten over “NA DEZE VIDEO HEB JIJ EEN BELEGGINGSPLAN!”

 1. Hoeveel heb jij nodig om met je 35ste met ‘pensioen’ te gaan? En ook nog eens over twee jaar een huis in Spanje zonder hypotheek kunnen kopen.

 2. Heb nagenoeg elke video van je gezien en steek er veel van op. Erg bedankt voor je goede content. Ik ben aan het zoeken naar een goede etf voor 3D printing en waterstof. Zou je hier eens een video over willen/kunnen maken. Voor teveel losse aandelen heb ik onvoldoende tijd ivm een druk gezin enz. Ik beleg bij de giro. Mijn beleggingsplan en horizon is helder en ben rustig mijn portfolio aan het vormen. Ga zo door!

 3. Zou je nog eens een video kunnen maken over de “main points” waar je naar kijkt wanneer je onderzoek doet naar een aandeel? Waar je op let en naar kijkt in bijvoorbeeld een annual report.

 4. Mijn lijst met kwaliteit dividend aandelen voor het lange termijn 20+ jaar. Misschien helpt deze lijst anderen.
  Ik zit in 100% hoge kwaliteit dividend aandelen. Daarnaast ga ik daytraden waar ik paar jaar voor geleerd hebt en ga 25% van de winst naar mijn langer termijn portfolio storten en 75% naar mijn daytrading account.

  Johnson & Johnson ( JNJ )

  PepsiCo, Inc. ( PEP )

  Procter & Gamble ( PG )

  Unilever ( UNA )

  McDonald's Corporation ( MCD )

  International Business Machines ( IBM )

  The Coca-Cola Company ( KO )

  Realty Income Corporation ( O )

  3M Company ( MMM )

  The Clorox Company ( CLX )

  Duke Energy Corporation ( DUK )

  Genuine Parts Company ( GPC )

  AbbVie Inc. ( ABBV )

  Kimberly-Clark Corporation ( KMB )

  Pfizer Inc. ( PFE )

  The Southern Company ( SO )

  Altria Group, Inc. ( MO )

  Microsoft Corporation ( MSFT )

  Illinois Tool Works Inc. ( ITW )

  Caterpillar Inc. ( CAT )

  Leggett & Platt, Incorporated ( LEG )

  PPL Corporation ( PPL )

  Starbucks Corporation ( SBUX )

  Royal Dutch Shell ( RDSa )

 5. LET OP: Iets om te overwegen maar ook erg goed bij na te denken:
  Voor 1.25% rente per jaar kan je geld lenen bij de giro. De hoeveelheid is afhankelijk van je inleg en waar je in belegd. Kort door de bocht kan je voor elke euro die je stort en belegd er nog eens twee extra lenen bij de giro als je wil. Ikzelf stort elke maand een bedrag wat ik in aandelen beleg. Op dit bedrag neem ik dan vervolgens een lening en dat geleende geld beleg ik dan in minder risicovolle producten die méér dan 1.25% opleveren.

 6. Heel duidelijk en interessant YouTube kanaal! Rustige spreker met duidelijke visie. Absoluut geen megalomaan ventje dat het je eens gaat komen zeggen hoe het moet, want zo vind je er wel genoeg…
  3D printing kan idd een serieuze boost krijgen in de toekomst. Waar kan ARK Invest ETF aangekocht worden? Op Degiro is dit niet terug te vinden. Het schijnt bij geen Europese broker te worden aangeboden…

 7. Hey Focuss, top video weer! Ik werk als Junior in de IT en heb weinig vaste lasten. Echter had ik tot voor kort al m'n gespaarde centen op een spaarrekening staan. Jouw video's hebben me overgehaald toch maar eens te gaan beleggen. Dank daarvoor.

  Misschien nog even een domme vraag, maar waarom wil jij je huis in Spanje zonder hypotheek betalen? De rente van een gemiddelde hypotheek valt toch lager uit dan de gemiddelde groei van bijvoorbeeld een VWRL ETF? Is het dan niet slimmer een hypotheek te nemen en dan al dat geld in ETF's te stoppen?

 8. Zou je alle apps/sites die je gebruikt voor informatie over financien, om koersen te bekijken etc.
  Dan kan ik die ook gaan gebruiken.

 9. Beste F op F ,
  Ik heb een vraag over ETF, er wordt aangeraden om ETF te kopen. Mijn vraag: stel ik koop een ETF voor 80 euro maar het blijf de hele jaar schommelen tussen 80 euro en 83 euro of misschien zelf onder 80 euro dan haal ik me rendement niet . Hoe werkt het . Is ETF altijd groeiende?????

 10. Wat zal jij aanraden verschillende ETF's investeren of bij één ETF te blijven ? ( ik ben beginnende belegger )

Reacties zijn gesloten.