Musk verandert logo Twitter; DOGE +35% ! | Grote DeFi hack opgelost | Crypto nieuws vandaag | #853 in 2023

laatste update: 05-2023


Elon Musk laat Dogecoin weer eens knallen! Ook bij Euler Labs mag de champagne open, want ze hebben de buitgemaakte crypto van één van de grootste recente DeFi hacks teruggekregen. Dit en meer in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:35 Musk veranderd logo Twitter; duwt DOGE 35% omhoog!
04:05 Sprake van handel met DOGE voorkennis bij Twitter?
06:09 Liquiditeit BTC blijft dalen, wat zijn de belangrijkste gevolgen?
08:42 Groot nieuws Euler Labs: 196 miljoen USD weer terug
12:17 BTC netwerk gaat steeds meer op Ethereum netwerk lijken
14:58 Koerrrsen koerrrsen!
18:25 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

12 gedachten over “Musk verandert logo Twitter; DOGE +35% ! | Grote DeFi hack opgelost | Crypto nieuws vandaag | #853 in 2023”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. I work with PapayaHUB. In just 5 months, I made a profit of +150%.

  3. Do you seriously believe that every investment platform offers the same level of protection as Papayahub?! They have some serious standards! Just give papayahub a try.

  4. Honestly, I like to deposit my BTC and ETH on PapayaHub platform. I'm getting 25-30% per month thanks to the fast-growing webcam market.

  5. Musk is een geboren onruststoker, wordt tijd om die man links te laten liggen

  6. Hoi Axel, dank weer allereerst! 🙂 Zou je ook eens mee willen nemen hoe BTC zich verhoudt tot de 200 week SMA. Is het bv belangrijk om de 25k te testen zodat deze als versneller en ondersteuning kan dienen? Bvd.

  7. Gooi avond Axel dank voor je bericht op YT kanaal van BLOX laatste nieuws over Bitc.wel jammer liqudit.meer aan het zaken is heerst wel panik op de markt ik denk wel temaken aanbod en vraag van Bitc.wens je en het team van BLOX een hele mooi avond tot morgen dan wee groetjes 😀🥰🙌🍌🥂🍽🍻🫖🥧🌛

  8. Het grappige is dat Shib harder stijgt door deze logo change

  9. "If you don't value your time, neither will others. Stop giving away your time and talents*start charging for it." *Kim Garst

  10. Ik ben zo blij dat ik productieve beslissingen heb genomen over mijn financiën die mijn leven voor altijd hebben veranderd. Ik ben een alleenstaande moeder die in Melbourne, Australië woont, kocht mijn tweede huis in september en hoop volgend jaar op 40-jarige leeftijd met pensioen te gaan als het goed blijft gaan voor mij.,,

Reacties zijn gesloten.