Mt Gox: 137.000 bitcoin DUMP? | Waar ligt BTC SUPPORT? ? Woensdag CPI cijfers

laatste update: 08-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van SPX/DXY/XAU/BTC/ETH. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

Meer (dagelijkse) updates buiten de video’s om? Zie de Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep
Mijn favoriete beurs voor traden FTX (review):
Betrouwbare, Nederlandse beurs:
Cursussen:
Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

0:00 Intro & nieuws
4:57 SPX
6:23 DXY
7:10 XAU
7:46 BTC
17:01 ETH

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

27 gedachten over “Mt Gox: 137.000 bitcoin DUMP? | Waar ligt BTC SUPPORT? ? Woensdag CPI cijfers”

 1. Goedemorgen John
  Wat een toestand he. Veel banen in de u.s beïnvloed ons in de porte-monnaie
  Creepy tragodramastisch show zou ik dit nu noemen. Zondermeer! 🙈😄

 2. Voor Mt. Gox verwacht ik flinke sellpressure. Ook van de mensen die bang zijn voor dit event. Klanten van Mt. Gox mogen ook via fiat laten uitbetalen: sell pressure op BTC. Voor de mensen die wel BTC willen aanhouden: die hebben stevige winst, en zouden op z'n minst een gedeelte willen verkopen.

 3. Toch wel wennen dat je er maar 1x per week bent. Je wordt gemist.
  T.a.v. Mt Gox. Mensen zullen wel gaan verkopen. Niet alles natuurlijk, maar veilig om te zeggen dat in het huidige klimaat 50% van die 137K BTC makkelijk OCT de markt op zullen gaan komen. Succes!

 4. Super john, jouw content is toch wel een van de beste! De maandag starten met john is een must!

 5. IK HEB ZO VEEL VERLIES OPGEHAD DOOR MIJN EIGEN HANDEL… IK HANDEL GOED OP DEMO MAAR IK DENK DAT DE ECHTE MARKT GEMANIPULEERD WORDT… KAN IEDEREEN ME HELPEN OF MIJ OP ZIJN MAAR VERTELLEN WAT IK VERKEERD DOEN?

 6. <💎Ich muss sagen. Die Preisbewegung von Bitcoin war in den letzten Tagen und Wochen schwankend, wobei Bullen und Bären beide eine klare Sackgasse erreichten, der aggregierte Kryptowährungsmarkt folgte der Führung von Bitcoin und kämpft darum, einen entscheidenden Schwung zu gewinnen. Ein Analyst stellt nun fest, dass sich Bitcoin in den letzten Monaten über einem wichtigen Makroniveau gehalten hat. Er glaubt, dass die jüngste Konsolidierung über diesem Niveau ein gutes Zeichen für die kurzfristigen Aussichten des Unternehmens ist und darauf hindeuten könnte, dass in den kommenden Wochen und Monaten ein deutlich weiterer Aufwärtstrend bevorsteht. Tipps wie diese sind der Grund, warum es für Investoren und Neulinge ratsam ist, mit Hilfe von Profi-Tradern wie Anthony Perez Howard zu handeln. Er ist anderen Tradern immer einen Schritt voraus, er hat alle meine Trades vollständig überwacht, um zu vermeiden, dass ich Fehler mache und mein Geld verliere. Meine Einnahmen sind mit seiner Strategie in nur 4 Wochen von 1,01 Bitcoin auf 6.700 Bitcoin drastisch gestiegen. Sie können ihn leicht für ein profitables System auf TE-LE-GRAM [@perez807] erreichen.

 7. Als diegene zich nu nog een beetje bezighouden met crypto dan denk ik dat ze gaan vasthouden. We zitten in een bearmarket dus weinig zin om te verkopen. Dat geld zijn ze al 8 jaar kwijt, dus missen zullen ze het nu niet doen.

 8. Om succesvol te handelen, moet u de dynamiek van uw handelsactiva bekijken en overwegen voordat u gaat beleggen. Op onderzoek gebaseerde analyse is van vitaal belang en handelen als een newbie is behoorlijk stressvol en ontmoedigend, maar nadat ik contact had opgenomen met een professionele makelaar, veranderde mijn financiële situatie dankzij mijn makelaar

 9. <Educatieve post, geweldige video en een aantal leuke tips! Deze periode van inflatie maakt alles moeilijk voor iedereen, maar ik denk dat mensen moeten begrijpen dat dit een enge tijd is voor nieuwe investeerders, maar het beste wat je kunt doen, is beslissingen niet op emoties baseren. Vanuit het oogpunt van een handelaar hadden we echt meer experts op dit gebied nodig om nieuwkomers les te geven. Investeerders werkten om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC schommelt de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en u niet kunt zeggen of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid verhoogt het aantal handelaren die ook hun portefeuille uitbreiden. Ik zou zeggen dat rondhangen en wachten terwijl anderen daghandel zijn totaal verkeerd is. Dat is de verkeerde mentaliteit als je geen actie onderneemt. Hodl is niet het plan voor een belegger, omdat we als belegger manieren moeten vinden om steeds meer munten toe te voegen en opnieuw te laden om winst te maken. Het hangt allemaal af van de experts waarmee u handelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 0,7 BTC en vergaarde in slechts 4 weken meer dan 2,5 BTC met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, ARGON TIHALT. Hij maakt alles zo gemakkelijk en begrijpelijk, zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via e-mail [Argontihalt@gmail.com] en Telegram [ @ DAILYTRADE147 }. Zijn signalen zijn zeer nauwkeurig en bieden altijd een groot positief rendement op uw investering.

Reacties zijn gesloten.