Moeten we nu in aandelen beleggen of gaan sparen?

laatste update: 08-2022


Ken Fisher behandelt de vraag “Is het nu een goede tijd om in aandelen te beleggen?”

Dit is een vaak gestelde vraag bij het beleggen, maar in dergelijke volatiele tijden komt deze meer dan ooit ter sprake. Een ding is zeker bij de aandelenmarkt: onzekerheid. Het is nooit zeker of het een goed moment is om in aandelen te beleggen of dat u aan de zijlijn moet gaan staan wachten. Wij zijn van mening dat als u over het algemeen aandelen nodig heeft om uw financiële doelen te bereiken, u meestal er beter voor zal staan gepositioneerd te blijven in plaats van mogelijke marktbewegingen van korte duur proberen te timen.

Dat gezegd hebbende, zijn wij van mening dat wanneer er tijden zijn van concrete paniekverkoop, zoals in februari en maart 2020 te zien was, de markt gedurende de daaropvolgende 6 tot 18 maanden bullish zal zijn. Hoewel we niet met zekerheid kunnen zeggen of het dieptepunt van deze bearmarkt al is bereikt, denken we dat er over 6 tot 18 maanden hogere aandelenkoersen zullen zijn.

Als u meer van onze visies over COVID-19 wilt weten en welke kant markten op zullen bewegen, ga dan naar fisherinvestments.nl.

Voeg ons toe op sociale media:

Facebook –
Twitter –
LinkedIn – d