‘M’n dochter van 13 kreeg pistool op zich gericht’ in 2022

laatste update: 06-2022


Trendwatcher Vincent Everts vertelt wat hij verwacht van de koers van de cryptomunten in 2022 en is openhartig over de overval die op hem plaatsvond vorige week tijdens een livestream. Abonneer je hier gratis:

Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

#TELEGRAAF

30 gedachten over “‘M’n dochter van 13 kreeg pistool op zich gericht’ in 2022”

 1. Wat voor soort stem was het? Geen jan piet of kees. Dit soort gasten 1 waarschuwing geven en anders paspoort kiezen. Kiest die voor nl dan wordt hij berecht. Kiest tie voor zijn thuisland, per direct terugvliegen en in opvang daar.

 2. Die commentator "onderhoudt criminele banden" en heeft gewoon wat van die jongetjes langs gestuurd. Hoe anders kom je aan die man zn adres?

  Groeten,

  Jeff

 3. De expert die vorige week nog zei, dat dogecoin van Elon Musk is aaaahahahaha, stop nou eens met deze man aandacht te geven.

 4. 5:40 ik heb iemand zich zelf nog nooit zo zien tegen spreken, raakt alles kwijt, zelf codes, maar heeft wel een code op binance, snapt die linkse engnek zelf nog wel wat hij allemaal zegt ?

 5. 24 uur lock op crypto lol, en wat nou als bitcoin 90% crasht in een dag, zit je dan met je lock, nog nooit van gehoord, ook kunnen meer dan 500 soorten crypto in de trezor en of ledger wallet, nodig deze man nooit meer uit, pipo zei vorige week nog dat doge coin van Elon Musk is.

 6. De cijfertjes vezint hij zo, cardano was vorige jaar 60 euro cent, en nu een euro 10, hoe gaat deze man van 1 naar 12 duizend dan in een jaar hahaha

 7. Ik weet een leuke naam voor ze hond “Maurice” omdat die daar altijd samen een livestream doet !😅
  Heel veel sterkte nog was rare situatie om dit mee te maken ik was in livestream namelijk!

 8. Laat hij ook een manier bedenken voor zijn familie dat pakketmensen aan de deur niet zomaar meer opengedaan worden… Laat alle pakketjes naar centraal-punt brengen en haal ze daar later op! (Vooral als het bijna dagelijks is… Ik weet het is wel lastig misschien maar wellicht kan men er wat mee.)

 9. Zo de knetters, je zal in het verleden maar een paar honderd bitcoin gekocht hebben voor een paar euro… (Ik zag het voor het eerst bij Thuisbezorgd staan als betaalmiddel…)

Reacties zijn gesloten.