Mintos | Investeren in Crowdlending | Automatisch Beleggen | Huidige rente 12.88% in 2022

laatste update: 07-2022


📊 MINTOS CROWDFUNDING (GEMIDDELD 12% RENDEMENT):
Over deze video Mintos Eenvoudig Beleggen (laat je geld groeien)
In deze video leg ik uit hoe Mintos P2P leningen werkt en wat het is. Ik laat je in de aflevering zien hoe je automatisch kunt beleggen. Bekijk de video en ik hoor graag jouw mening?

VIDEO INFORMATIE:
0:00 Intro Mintos
0:42 Overzicht account
1:09 Bekijk al mijn Mintos strategieën
1:19 Netto jaarlijks rendement 12.88%
2:17 Verschillende strategieën van beleggen
2:56 Maak een nieuwe strategie
3:00 Aangepaste strategie voor een hoog rendement
5:16 Ik beleg in deze leningen (geen financieel advies)
6:03 Terugkoop leningen altijd op JA
7:10 Rente aanpassen (10 procent tot 30 procent)
9:18 Mocht je vragen hebben geef dan onder deze video een reactie
9:13 Like deze video en abonneer even op dit Youtube kanaal

BROKERS:
💰 DEGIRO: Mijn favoriete broker in aandelen:
💰 BITVAVO voor beginnende
en ervaren traders:
💰 Ik koop mijn crypto bij COINMERCE:

👇 TIPS VOOR BELEGGERS:
📊 MINTOS CROWDFUNDING:
🔗 BITPANDA: INVESTEER IN AANDELEN, CRYPTO & EDELMETALEN:
💰 BLOCKFI: 5% staking vergoeding op Bitcoin:

📈 Click en kijk! 📈

Ik zou het leuk vinden al je op dit YouTube kanaal abonneert en een review schrijft/achterlaat. Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan het duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist.

► VOLG MIJ OP SOCIAAL MEDIA:
Youtube:
Twitter:
Linkedin:
Spotify:

✅ WELKOM op Blikopjegeld.nl ✅

Dit kanaal gaat over Beleggen, Sparen en Financiën. Met BlikopjeGeld willen we je graag helpen om te werken aan jouw toekomst. Ook al wordt je niet 100% financieel vrij, dan is dat nog geen reden om niet te beginnen. Alle inkomsten, waarvoor je niet meer hoeft te werken, zijn toch altijd van harte welkom.

Graag neem ik jou mee hoe ik dit doe 😃 Ik geef jou tips en praktische voorbeelden hoe ik met zaken omgaat. Ik deel graag mijn inzichten met jou. Uiteraard op het kanaal doe ik geen koopadviezen en ben ik geen financieel adviseur. Het is namelijk mijn kijk op de wereld 😃

Veel kijk en luister plezier!

Anton Swart

⚠️ Disclaimer ⚠️
Rendement, risico en kosten. Daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud van de video of Podcast kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

#Mintos #Crowdlending #Crowdfunding

5 gedachten over “Mintos | Investeren in Crowdlending | Automatisch Beleggen | Huidige rente 12.88% in 2022”

  1. Bedankt voor je verheldering!
    Ik haal een rendement van 8,3% met alleen de no.1 en no.2 verstrekkers.
    Toch maar eens kijken of ik wat meer risico kan nemen.

  2. Leuk weer wat geleerd, opgedaan, sinds begin april beetje bezig te kijken wat mogelijk is, en dat is naast crypto, best veel. Dus voorlopig nog zat te leren op mn 65e. Zal de andere video’s hiervan terugkijken.

Reacties zijn gesloten.