Miningsector zwaar onder druk | FTX zorgt voor grote problemen | Crypto nieuws vandaag | #755

laatste update: 11-2022


Het was zeker geen rustig weekend; De impact van het FTX drama begint steeds meer zichtbaar te worden. Zo hebben de miners het zwaarder dan ooit, lijkt het vertrouwen lager dan ooit en het verlies bij MicroStrategy hoger dan ooit. Dit en meer in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:36 Outflow BTC van exchanges door het dak
04:56 Miningsector heeft het zwaarder dan ooit
08:51 MicroStrategy noteert recordverlies op BTC
11:40 FTX óók nog gehackt? al 1 miljard USD “kwijt”
14:00 SBF zit mogelijk vast op de Bahamas
16:17 Koerrrsen koerrrsen!
20:17 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

13 gedachten over “Miningsector zwaar onder druk | FTX zorgt voor grote problemen | Crypto nieuws vandaag | #755”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. FTXers are useful idiots being used by SEC to promote the so called regulations!

  3. die mensen op de achtergrond zijn echt vervelend. doe er iets aan aub

  4. Bedankt voor het dagelijkse crypto nieuws Axel. Top dat je het ondanks de moeilijke markt toch op een leuke en welbespraakte manier weet te brengen. 👍

  5. Ik zie dat ether steeds dezelfde grafieken en dalende / stijgende (meestal vooral dalend) lijnen laat zien als btc. Is hier een verklaring voor?

  6. Jammer AXEL niet door kan gaan naar plan B:BITCOIN 200.000$😀🥲💙maar kom nog zeker weten💋💯

  7. Op Bitvavo kan je ook je crypto niet meer afhalen
    Ik zou daar maar even uitkijken die hebben natuurijk ook alles uitgeleend staan

  8. FTX is WEF geïnfecteerd You will own nothing, doe je research. FTX is een partner organisatie van WEF en dat stond tot 2 dagen geleden op hun website. Nu is deze info verwijderd

Reacties zijn gesloten.