Mining verbod New York | Nog geen obligaties in El Salvador | BTC nieuws vandaag | #657 in 2022

laatste update: 08-2022


Een mining verbod in New York jaagt bitcoin miners weg. Daarnaast is El Salvador nog niet klaar voor bitcoin obligaties én zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:25 Staatsinvesteringsfonds Oman gaat bitcoin minen
04:22 Kenia gaat actief bitcoin miners binnenhalen
06:55 New York maakt minen in de staat moeilijker
08:39 Bitcoin obligaties El Salvador wederom uitgesteld
10:45 Inflatiecijfer Turkije één van de hoogste ter wereld
13:05 Koerrrsen koerrrsen!
16:49 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “Mining verbod New York | Nog geen obligaties in El Salvador | BTC nieuws vandaag | #657 in 2022”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. De reden van inflatie kent voornamelijk maar één oorzaak en dat is de onbeperkte geldcreatie. Inflatie is het uitwijden van de hoeveelheid geld. Uiteindelijk leidt dat tot prijsinflatie. Bij ons heeft dat eerst geleid tot onbetaalbare woningen en een aandelenbeurs die er wel bij voer. Nu krijgen we ook met inflatie te maken bij voedsel en energie. Natuurlijk zorgt het domme besluit van onze regering om Rusland te boycotten tot nog meer inflatie. Onze overheid zit er dus niet voor ons, maar alleen om te laten zien dat ze deugen. Deugen over onze rug.

Reacties zijn gesloten.