Mini-cursus: Beginnen met Beleggen – Basis van Beleggen

laatste update: 01-2023


Wil je beginnen met beleggen? In deze gratis mini-cursus leer je de basis van beleggen!
⭐️ Inschrijven gratis mini-cursus via
💰 Kies de juiste broker om te beleggen via

In deze video van een uur leer je de basis van beleggen. Wil je beginnen met beleggen maar weet je nog niet hoe of waar? Heb je over beleggen gehoord maar weet je nog niet waarom beleggen zo interessant kan zijn? Of ben je bang om een begin te maken vanwege de risico’s? De informatie in deze video beantwoord jouw vragen en helpt je om de eerste stap te maken.

Deze video bestaat uit 6 delen van de gratis mini-cursus beginnen met beleggen. In ieder deel gaan we uitgebreid in om een bepaalde vraag of onderwerp te bespreken. Je kunt namelijk niet zomaar beginnen met beleggen. Je wilt je goed voorbereiden zodat de kans op succesvol beleggen een stuk groter wordt!

Als je na het kijken van deze video nog vragen of opmerkingen hebt, laat het dan weten in de reacties onder de video. Mogelijk kan ik of een andere kijker je vraag beantwoorden.

BESPROKEN WEBSITES OF PRODUCTEN
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
⭐️ Overzicht van BROKERS
💾 Download bestand Budget & Vermogen
⭐️ Meer informatie via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
01:35 Deel 1 – Waarom beginnen met beleggen?
14:54 Deel 2 – Waar beginnen met beleggen?
27:01 Deel 3 – Hoeveel beleggen?
35:57 Deel 4 – Risico’s van beleggen
46:32 Deel 5 – Eerste aandeel kopen
56:38 Deel 6 – Beleggingen verbeteren en uitbreiden
1:00:28 Vragen en feedback

#aandelen #beleggen #investeren

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

14 gedachten over “Mini-cursus: Beginnen met Beleggen – Basis van Beleggen”

 1. Succesvolle ondernemers zijn GEVERS, en geen NEMERS van positieve energie!!!
  Keep up the good work!!!💪🏼

 2. Denk dat deze video heel nuttig zal zijn voor beginners. Goed bezig!

 3. Hele goede uitleg en zeer duidelijke. Dit was echt een goeie informatie. Dit was wel voor mijn een van de beste video´s eerlijk gezegt. Super 👍

 4. Leuke video! Ik zie het nut van beleggen als Nederlander zelf wel negatief in de laatste tijd.
  7% rendement, maar hoeveel hou je jaarlijks over na 34% vermogens(rendement)belasting?
  Denk dat je daar wel rekening moet houden bij het bereken van je rendement. Na inflatie hou je met 7% paar jaar weinig over vrees ik

 5. Wat zou je doen? Je kunt 3 % dividend krijgen op aandelenbeleggen of 3% op geld op je spaarrekening.

 6. top video deze langere videos vind ik zelf heel interessant en behulpzaam 🙂

 7. Heb je ooit gedacht aan daytraden , dan kan je die 7 procent per week of maand verdienen en ben je snel weer liquide?

 8. Hey ruud jou aandelen berekening is wel veel van juist,maar toch vliegt alles weer omhoog? De cpi was 6.5 dus juiste analiste verwachting. Een recessie is weer helemaal vergeten. Wat moet je nu daar van denken? Nvidia etc staat zo boven zijn prijs

Reacties zijn gesloten.