Mijn volledige portefeuille update – €370.000

laatste update: 11-2023


Nog meer top content en aandelen tips: & ook handig te vinden via de mobiele app

Join onze toffe discord community vol met gepassioneerde beleggers:

TWITTER:

Dagelijks op INSTAGRAM:

Word nu lid –

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een gedeelte) van je inleg verliezen. Dit kanaal is 100% expertise-vrij & mag niet worden beschouwd als financieel advies.

17 gedachten over “Mijn volledige portefeuille update – €370.000”

 1. Mooie video! Dek jij het valuta risico dat je hebt omdat je in usd belegd af. Of accepteer je dit risico?

 2. Bedankt voor deze video! Echt gaaf om te zien dat jij over elke belegging die je bezit een video hebt gemaakt, of een artikel hebt geschreven. Ga zo door!

 3. Leuke video!! 370k€ is leuk maar hoeveel is inleg en hoeveel is winst?😊

 4. Ben wel benieuwd naar je jaarlijkse rendement en totale rendement, ben ook betalend lid. Succes!

 5. Interessante update weer. Ben benieuwd of Roku er bovenop komt. De concurrentie in de streamingwereld is killing.

 6. Interessante video. Ik volg je al sinds 2020 en ben vanaf dat moment een jaartje lid geweest om het eea. te leren over beleggen.

  Een opmerking over het volgende: De gehele portefeuile bevat zo'n 393.000 euro~ aan waarde. Dat betekent dat er zo'n 23.000 euro aan marge wordt aangehouden. Helaas gaat DeGiro per 1 juli het tarief voor 'niet-gealloceerd effectenkrediet' zoals ze dat zo mooi noemen verhogen naar 5.9%. Misschien is het afbetalen van marge nemen geen gek idee Rabi 🙂 Juist in deze tjiden van hogere rente. Als je kijkt naar andere publieke geldverstrekkers, die vragen een veel hoger percentage waar DeGiro in principe ook redelijk snel naar toe kan gaan.

  Tijdens de covid periode kon je prima marge gebruiken tegen 1% rente wat ik zelf ook heb gedaan, maar dat is nu wel even anders.

 7. Kan je een video maken over wanneer het een goed moment is om je winst te pakken?

 8. Vraagje, waarom bezit je 2x een etf van WCBR op 2 verschillende beursen?

  Verder goeie video! Altijd fijn om jou gedachtes te horen over de beurs en aandelen op een (naar mijn mening) realistische manier.

 9. Super bedankt Rabi.. Jammer dat ik je ETF´s portefeuille niet heb kunnen zien :). Welke ETF´s je beschikt. İk neem aan dat je niet alleen WCBR ETF hebt? Bedankt Rabi..

 10. Allereerst een hele mooie portefeuille, zie dat je echt bedrijven met potentie erin hebt voor in de toekomst. Ik weet dat je echt in Amerikaanse aandelen zit op Alfen na. Nu heb ik veel aandelen in Alfen, BESI en Ebusco. Wat vind jij van de laatse 2 bedrijven met oog op de toekomst? Besi staat momenteel zelfs all time high wat is niet verwachtte eerlijk gezegd en Ebusco juist all time low zowat. Zie jij dit als mooie bedrijven voor in de toekomst?

 11. Ik beleg in aandelen die mij geld opleveren. Vooral dividend

Reacties zijn gesloten.