MIJN TOP 3 AANDELEN OM TE KOPEN IN DECEMBER 2021 in 2022

laatste update: 09-2022


In deze video laat ik jullie 3 aandelen zien die ik al een tijdje op mijn watchlist heb staan en welke in mijn ogen mooie aankopen zijn in december 2021. Het gaat om de aandelen PubMatic (PUBM), Corsair Gaming (CRSR) en Taiwan Semiconductor (TSM).

PubMatic (PUBM) is een bedrijf die advertisers en publishers met elkaar verbind via hun platform. Corsair Gaming (CRSR) richt zich op de gaming industrie en bied daarbij een breed scala aan hardware aan en het 3e aandeel Taiwan Semiconductor (TSM) is een bekende naam binnen de semiconductor industrie.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Referral links
🔗 ByBit:
🔗 Binance:
🔗 FTX:
🔗 Kucoin:
💰 GRATIS AANDEEL bij BUX Zero:
💎 Mintos:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

⏰ Timecodes ⏰
00:00 Intro
00:37 PubMatic (PUBM)
07:44 Corsair Gaming (CRSR)
13:22 Taiwan Semiconductor (TSM)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Contact: bouweenvermogen@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Met dit kanaal wil ik mensen meenemen op mijn reis naar financiële onafhankelijkheid. Daarnaast wil ik mensen op weg helpen met zaken zoals o.a. investeren, beleggen en een passief inkomen opbouwen. Ik zal ook onderwerpen zoals cryptocurrency behandelen, ETF’s (zoals VWRL), dividendaandelen, groeiaandelen etc. Hopelijk kan ik de kijkers/abonnees hiermee inspireren en motiveren om zelf ook stappen te gaan zetten naar financiële onafhankelijkheid.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Disclaimer
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies. De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#Aandelen #Beleggen #Investeren

5 gedachten over “MIJN TOP 3 AANDELEN OM TE KOPEN IN DECEMBER 2021 in 2022”

  1. En hebben jullie al aandelen gekocht deze maand?! 😎

  2. PubMatic een interessant bedrijf. Een forward PE van 50, dat vindt ik erg weinig voor een bedrijf dat nog vele jaren meer dan 20% per jaar aan omzet gaat groeien!

Reacties zijn gesloten.