MIJN SLECHTSTE AANDELEN – VERLIES IS HEEL NORMAAL!

laatste update: 05-2022


Mijn slechtste aandelen waar ik veel verlies door heb behaald! Allemaal aandelen waar veel van valt te leren!

#portfolio
#aandelen
#beleggen
leren investeren
portfolio geld
beleggen
portfolio verlies
mijn slechtste aandelen
slechte aandelen
aandelen 2021
geld op geld
aandelen
beleggen
investeren
belegger
investeren tips
aandelen tips
beleggen 2021
aandelen 2021
verlies met aandelen
juli 2021

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

22 gedachten over “MIJN SLECHTSTE AANDELEN – VERLIES IS HEEL NORMAAL!”

 1. Ik zat zwaar in de reiswereld want ik dacht dat weer snel back to usual zouden zijn….wellicht volgend jaar in de herkansing

 2. Carnival had ik ook, ik had gelukkig niet teveel verloren. Ik denk wel dat wellicht het einde van dit jaar misschien het tijdstip Is om opnieuw positie te nemen

 3. Als je je productiekwaliteit wat verbeterd qua intro en misschien een green screen ofzo dan sta je binnen no time tussen de grote Nederlandse beleggers kanalen op youtube! Kijk graag naar je video's man, ga zo door!

 4. Thanks voor het delen weer! Super die transparantie een van de ondergewaardeerde youtubers imo!

 5. DDD is echt heel erg zuur in jou geval inderdaad. CCL heeft mij ook hard geraakt, gekocht voor covid 19 en mijn fout was ook om bij te kopen terwijl ik zag dat covid keihard ging in de wereld. Shit happens.. Ervan leren en doorgaan. Goed filmpje weer! Ga zo door 🙂

 6. Galapagos zwaar in de min. Vorig jaar gekocht, sindsdien over de 40% gedaald. Bijgekocht onder de 100 pa.

 7. Goedemorgen gozer, kijk weer uit naar je volgende video. Gisteren een goed herstel gehad en dat geeft weer een beetje vertrouwen in deze instabiele markt. Ik heb NX Filtration gepositioneerd, graag jou visie hiervan, ik denk dat schoon drinkwater best wel een dingetje gaat worden in de toekomende tijd…..

 8. knap dat je de andere kant van de beurs/aandelen laat zien. is zeer leerrijk !! bedankt voor je video's waardeer dit enorm ga zo verder !

 9. Het idee dat je niet bij koopt als iets hoger staat dan je gak is echt absurd. Zolang je denkt dat een aandeel ondergewaardeerd is koop je het toch als je geld hebt

 10. BTC ist die Zukunft von Krypto und die Fragen, die sich Händler jetzt stellen, sind, ob dies der richtige Zeitpunkt für einen Beitritt ist? Bevor ich zu einem Schluss komme, denke ich, dass Sie sich zuerst die Dinge ansehen sollten. In den letzten Tagen schwankte der Preis von BTC, was bedeutet, dass der Markt derzeit instabil ist und Sie nicht sagen können, ob er bärisch oder zinsbullisch wird. während andere immer noch ohne Angst vor Verlusten handeln, sind andere geduldig. Alles hängt von dem Muster ab, mit dem Sie handeln, und auch von der Quelle Ihrer Signale. Ich würde sagen, der Handel lief für mich reibungslos. Ich begann mit 3,5 BTC und habe in nur drei Wochen über 7,5 BTC angesammelt, mit der Handelsstrategie, die mir vom professionellen Trader Joseph Robinson gegeben wurde. Seine Methoden sind erstklassig und profitabel und er kann leicht über TeIegram @josephrobinsoncrypto Cheers kontaktiert werden.

 11. Zo'n beetje 3/4 van mijn aandelen staan in de min. Etf's redden mijn portfolio op dit moment. Ben gewoon prut met aandelen volgens mij.

 12. Bedankt voor deze video, leuk kanaal heb je trouwens. Verder ben ik wel nieuwsgierig of er nu juist goeie instapmomenten zijn ontstaan bij aandelen waar je verlies op hebt, maar die wel, helemaal na deze daling, veelbelovend zijn voor de toekomst, met groeipotentie. En zo ja welke zijn dat?

Reacties zijn gesloten.