Mijn prijsverwachting van Cardano (ADA) – 5 rode weken – uitbraak duurt niet lang meer ! in 2022

laatste update: 09-2022


Cardano maximale prijsverwachting in deze bullmarkt. Cardano heeft tot nu toe 5 rode weken. Persoonlijke mening en mijn idee voor Cardano in deze Bullrunn. Naar welke prijs kijk ik en hoe lees ik de chart. Wat gaat er de aankomende uren gebeuren, ik heb geen glazen bol maar geef jullie wel opwaartse en neerwaartse targets.
Laten we snel kijken!

De dagelijkse Analyse op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in mijn zicht op de cryptomarkt, vertel ik jullie wat ik zie en de aankomende tijd verwacht. Nederlandstalige analyses en updates.
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

5 gedachten over “Mijn prijsverwachting van Cardano (ADA) – 5 rode weken – uitbraak duurt niet lang meer ! in 2022”

  1. Tussen de 8 en 19 dollar, daar doe ik het voor. Al wil ik het overgrote deel van mijn Ada behouden tot minimaal 2030

  2. Bedankt voor je content. Wat positief bedoelde feedback. Het lijkt soms alsof je de tekst voorleest. Je neemt onnatuurlijke pauzen tussen woorden, een beetje robotachtig. Hierdoor komen je teksten niet echt lekker uit te verf. Probeer het op een informele manier uit te leggen alsof je tegen je buurman praat die over je schouder zit mee te kijken. Succes met je kanaal. Ik abonneer me effe.

  3. Gaat cardano nodig veel zakken volgens jou? En op welke termijn schat je dat ada naar 8 dollar gaat?

  4. Maar belangrijker? Wat gaat hij ten opzichte van btc doen? De copieer machine draait hard en een 10% loss op een paar duizend euro zit ik niet persee op te wachtenšŸ„²

  5. De technische analyse klopt ook met de fundamentele analyse. Het ecosysteem gaat zich ontplooien in 2022, daarnaast wordt de Cardano blockchain geleidelijk geĆ¼pgrade door IOG

Reacties zijn gesloten.