MIJN PORTFOLIO NA 2 MAANDEN BELEGGEN +€1000 || AANDELEN PORTFOLIO OPBOUWEN #16 in 2022

laatste update: 07-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

Januari zit er op dus ik ben 2 maanden lang bezig met het openbare aandelen portfolio. Deze video een update over de beleggingen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#BELEGGEN
#INVESTEREN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
draftkings
dkng
nio
canoo
goev
apxt
dmyd
fuse
ttcf

30 gedachten over “MIJN PORTFOLIO NA 2 MAANDEN BELEGGEN +€1000 || AANDELEN PORTFOLIO OPBOUWEN #16 in 2022”

 1. Hey Focus, ik volg je nu al een aantal weken en heb mezelf overtuigd om ook te beginnen met beleggen. Echter probeerde ik zonet een account aan te maken via je link bij Degiro, maar zag toen België er niet tussen staan. Ik behoor tot de kleine groep van je Belgische kijkers en vraag me af of het vanuit België niet mogelijk is om een account aan te maken op Degiro of ik het gewoon fout doe. Als het niet mogelijk is wat zou je dan aanraden voor Belgische beleggers? Ik zie graag een antwoord van je tegemoet.
  Vriendelijke groet

 2. Hallo, ik ben op zoek naar een goede broker en ben nu bij de giro aan het kijken. Maar heb een vraag:

  Bij sommige brokers kan je vanaf 20€ inzetten op elke markt maar bij de giro is het minimale “1” aandeel. En als dat aandeel dan 600€ kost zou je dus gelijk 600+ € saldo moeten hebben voor 1 aandeel. En omdat ik nog een beginner ben en maar een x aantal euro per maand wil investeren hier in zou het heel lang duren tot ik een paar aandelen heb.

  Is er een manier om een hefboom te gebruiken? Of moet ik gewoon op zoek naar “goedkopere” aandelen?

  Bedankt

 3. Bedankt voor alle leuke video´s!
  Door jou heb ik besloten om mijn leven om te gooien en mij te gaan verdiepen in de toekomst.
  Ik ben begonnen met een startbedrag van 1000 euro en iedere maand zal ik 200 euro bijleggen.
  Daarnaast ben ik iedere dag bezig met kennis op doen door boeken te lezen en doe ik onderzoek via internet.
  Ik heb een heel doel opgesteld voor 2021 zowel financieel, school, werk en privé.
  Je bent een eyeopener voor mij geweest en ik hoop dat wij met ze alle nog lang mogen genieten van jou filmpjes.
  Nogmaals bedankt en ik hou je op de hoogte!

 4. Goedemorgen Focuss, kan jij kijken of het interessant is om een video te maken over de verschillende manieren om je crypto op te slaan? Omdat ik denk dat het wel handig is om mn BTC veiliger op te slaan. Bv exchanges vs cold storage

 5. Tof kanaal man, enkel de opmerking over de marketcap was misschien wat kort door de bocht. De marketcap van een aandeel is de huidige marktprijs vermeniguldigd met het totaal aantal aandelen en hierdoor geeft dit soms een vertekend beeld. Je hebt natuurlijk veel minder nodig dan dit bedrag om de prijs significant om laag te krijgen aangezien niet iedereen zal verkopen aan de huidige marktprijs.

 6. Volkswagen heeft best wel significante transactiekosten, dan is één aandeel de moeite niet echt waard toch? Betaal je zo 3% transactiekosten

 7. ik wil vandaag beginnen zonder enige kennis in dit ik heb wel een account aangemaakt en 200 euro gestort. ik wil dit elke maand doen en elke maand het bedrag verhogen wat ik zal storten. met welk aandeel of etf tracker zou ik kunnen beginnen voor long term?

 8. mooi deze video. wou dat ik m eerder tegenkwam. intussen heb ik 500 euro verkwanst bij allemaal vage wietbedrijven in canada 🙂

Reacties zijn gesloten.