Mijn Investeringen + Mijn Strategie | ETF’s, Aandelen & Crypto’s

laatste update: 04-2023


In deze video laat ik je mijn volledige investeringsportfolio zien. Je kunt zien welke aandelen, ETF’s en crypto’s ik bezit. Ook vertel ik kort wat mijn strategie is als het gaat om investeren en laat ik jou zien hoe ik zicht houd op mijn financiën door elke maand een sheet in te vullen.

#investeren #etf #crypto #portfolio

🍿 RELEVANTE VIDEO’S:
Elke Maand €100,- Investeren (tot €100.000,-) | Nieuwe Portfolio:
Top 5 ETFs voor 2023 | Beste ETFs voor Groei:

OVERIGE SOCIAL MEDIA:
📸 Instagram:
🎥 TikTok:

💌 CONTACT:
contactrobinvanhouten@gmail.com

❗️ DISCLAIMER:
Investeren brengt risico’s met zich mee. Je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur en niks wat ik zeg is financieel advies. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes.

PS: Sommige links in deze beschrijving zijn affiliate links, dit betekend dat ik een kleine vergoeding krijg als je hier gebruik van maakt.

6 gedachten over “Mijn Investeringen + Mijn Strategie | ETF’s, Aandelen & Crypto’s”

  1. Alvast veel respect dat je jouw youtube kanaal begint met een bloedrode de giro pagina 😆 Denk dat je mindset prima is, leuk om te zien.

  2. Interessante video! Cool om te zien waar je allemaal in geïnvesteerd hebt.

    Ben benieuwd naar de volgende video!

  3. Zonde van je muntjes bij FTX, verder interessante video‼️

  4. Netjes dat je je high risk beleggingen niet laat zien! Tot bepaalde hoogte is transparatie goed, maar bij Youtube moet je altijd voorzichtig zijn. Zit zelf ook groot in AI, cloud computing en Cyber security ETFs.. Met wat bijbehorende aandelen zoals Intel, Google en Crowdstrike die ik extra ondergewaardeerd vond.

  5. Super cringe. Trouwens, bij VWCE betaal je net zoveel belasting als bij VWRL…

  6. Foutje in de video: op zowel VWCE als VWRL betaal je als Nederlander geen dividendbelasting, omdat VWRL in Ierland gevestigd is.

Reacties zijn gesloten.