Mijn € 542.432 Aandelen-Portfolio (status 2022-04) | Tips | FIRE

laatste update: 08-2022


Dit is een status van mijn +500k Euro aandelenportfolio. De aandelen worden transparant getoond en de strategie voor de toekomst verklaard. Deze video is geen financieel advies, maar de mening van Dennis van Booma.
#aandelen #aandelenportfolio #investeren

8 gedachten over “Mijn € 542.432 Aandelen-Portfolio (status 2022-04) | Tips | FIRE”

  1. In tegen stelling tot velen ben jij april goed door gekomen! Chapeau Dennis! Wat is jou verwachting van Bitcoin? Zelf denk ik dat hij de grens van 30k gaat naderen.

  2. Hoi Dennis, is je mening over Southern Company veranderd nu de rente aan het stijgen is? Ik zag je video over de Southern Company van een aantal maanden geleden en ik vroeg me af of je opvatting veranderd is met de huidige stijgende rente. Alvast bedankt voor je reactie en superkanaal heb je!

  3. Hi Dennis,
    Iets off topic:
    Ik beheer mijn aandelen via ing bank en heb op dit moment wat NIO aandelen. Nou hoor je laatste tijd veel over delisten van Chinese aandelen uit Amerikaanse beurzen.

    Wat gebeurt er met mijn aandelen als dit daad werkelijk gebeurt??

  4. Hoi Dennis, ik volg je video’s altijd met veel interesse en leer er een hoop van. Zelf beleg ik al jaren privé, maar zakelijk vanuit mijn holding heb ik dit nooit overwogen. Nu hoor ik je een aantal x zeggen dat je belegt vanuit je holding. De meeste brokers bieden deze mogelijkheid niet (meer) waardoor je aangewezen bent op een paar spelers. Beleg je zakelijk enke via Saxo en ben je daar nog steeds tevreden over? Lees verschillende verhalen. Alvast bedankt voor je reactie!

Reacties zijn gesloten.