Mijn DEGIRO Portfolio Update April 2022 | Wat heeft de Aandelenmarkt gedaan? in 2022

laatste update: 07-2022


💰 Begin met beleggen bij DEGIRO:
🚀Gratis aandeel bij Trading 212:
💸 Crypto kopen via Coinmerce:

Krijg je niet genoeg van aandelen en ben je op zoek naar nog meer informatie over investeren in 2022?
Open dan deze beschrijving en zet jezelf op weg naar financiële vrijheid!

Welkom op mijn kanaal Yorijk! Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze video en weer wat hebben bijgeleerd over investeren in aandelen en beleggingen. Vergeet dan zeker niet te abonneren hierboven om geen enkele video te missen!

De Aandelenmarkt krijgt steeds meer negatief nieuws te verduren. Hoe leidt mijn DEGIRO portfolio hieronder?

In deze aandelen portfolio update 2022 kijken we naar de prestaties van mijn investeringen in april 2022. Ben je benieuwd hoe mijn portfolio ervoor staat?
Kijk dan zeker tot het einde van deze video!

Persoonlijk beleg ik via DEGIRO. Ik heb deze broker gekozen omdat zij lage kosten bieden en een ruim aanbod aan handelsproducten.
Wilt u ook beleggen in Nederland via DEGIRO? Maak hier gratis een account aan:

Ben je meer geïnteresseerd in beleggen in Crypto en ben je op zoek naar een website waar je goedkoop en snel Crypto kan kopen? Doe dat bij Coinmerce via onderstaande link:

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw geld verliezen.

Volg mij op Instagram voor dagelijkse beleggingsportfolio updates & meer:

Timestamps:

Zelf ben ik dit kanaal gestart om mijn weg naar het beste beleggingsportfolio te documenteren en hiermee anderen op weg te helpen bij hun eerste stappen op de beurs. Zelf ben ik ondertussen 5 jaar actief bezig met aandelen kopen en verkopen. Nu wil ik mijn ervaring en expertise dan ook met jullie delen door middel van Yorijk!
In mijn video’s behandel ik vooral thema’s zoals “Welke aandelen kopen voor je DEGIRO portfolio?”, “Wat is de beste EFT 2022 en beste Broker 2022?“ en “Hoe start je met beleggen in Nederland?”. Verder deel ik ook maandelijks mijn DEGIRO portfolio zodat jullie een goed inzicht krijgen van welke aandelen kopen via DEGIRO.
Daarnaast deel ik met jullie ook mijn beste tips & tricks voor investeren in aandelen voor beginners en de beste ETF voor beginners!

Hoe moet je beleggen aandelen is een vraag dat ik vaak krijg. En nog specifieker, in welke aandelen beleggen 2022? Dit is zeer afhankelijk van wat je doelen van je beleggingsportfolio zijn! Hier geef ik maandelijks een overzicht hoe mijn aandelen portfolio ervoor staat:

Naast een maandelijkse update van mijn beleggingsportfolio, maak ik ook één maal per maand een video waarin ik mijn favoriete aandelen voor de desbetreffende maand opsom! Zo blijf je steeds op de hoogte van de aandelen die interessant zijn om in te investeren:

Weet je niet waarin je moet investeren en start je maar net met beleggen in 2022? Dan zijn ETF’s een goede keuze als beginnende belegger. Hierdoor beleg je in een mandje van aandelen en heb je spreiding binnen je portoflio. Leer hier alles over ETF’s:

Als laatste, beleg ik ook in Crypto en Bitcoin. De Crypto Markt is volatieler en je kan dus grotere winsten en verliezen maken op een kortere tijdsperiode. Wees dus op je hoede! Ben je benieuwd naar mijn Crypto Portfolio?

Wil je op de hoogte blijven van al mijn nieuwste video’s en uploads? Abonneer je dan zeker via deze link:

DISCLAIMER:

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

9 gedachten over “Mijn DEGIRO Portfolio Update April 2022 | Wat heeft de Aandelenmarkt gedaan? in 2022”

  1. Bedankt voor je eerlijkheid. Sta ook gigantisch onderwater met mijn groeiaandelen. Alibaba,prosus en paypall als 3 grootste dus dit zijn zware tijden

  2. 1x per maand een ETF kopen zoals VWRL. Uitkijken met zelf losse aandelen kopen! Ik heb nog weinig finfluencers gezien die met hun zelf samengestelde portefeuille de vwrl hebben verslagen.

  3. Bedankt Voorde eerlijkheid. Ik zou persoonlijk maar stoppen met individuele aandelen. Laatste jaren heb je structureel de markt niet verslagen.

  4. Dank je voor je video! op moment outpreform ik de s&p dit jaar gelukkig nog met 14%, maar wel maar een magere plus van 1.2% dit jaar. Wil ook gaan beginnen met all world etf als hedge tegen mijzelf. Gebruik daar nu berkshire b en pershing square, maar will all world toevoegen. Mijn portofuile is kwa waarde ongv same. Leuk om je video te zien Dank je wel 🙂
    Maar word toch stiekem ook zenuwachtig van deze macro omgeving met infl etc etc

  5. Hoi Yorijk Wat is er aan de hand met inmode? De cijfers zijn aldoor goed maar de koers valt naar beneden. Zit er ergens een addertje onder het gras?

  6. Dank voor video. Inmode inmiddels weer verder doorgezakt naar $ 25.11. Op je aankoop van 11 april alweer 24 % verlies!! Moedig van je om bij te kopen in een neerwaartse markt! Buying in the dip niet altijd verstandig omdat je risico loopt op een grotere investering.

  7. Zolang je blijft geloven in bedrijven met veel potentie blijft het aanmodderen. Potentie zit tussen de oren. Xx% van bedrijven met potentie bestaan over 20 jaar niet meer. Knap dat jij nu net die 2 hebt gevonden. Tijd voor een nieuwe strategie :-). Kijk eens naar filmpjes van Chuck op fastgraphs. Als je dat gaat toepassen met jouw leeftijd kan je op je 50e stoppen met werken. Huidige aanpak zorgt alleen maar voor tranen….

Reacties zijn gesloten.