Mijn AANDELEN worden 12% meer waard in 3 weken! (250 euro beleggen) in 2022

laatste update: 10-2022


De aandelen in mijn portfolio stijgen 12% in 3 weken. Tijd voor een update!
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero tot 200 euro

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we opnieuw naar mijn aandelen portfolio en vergelijken we dit met VWCE (VWRL incl. dividendherinvestering). Daarnaast kijken we naar ontwikkelingen op de beurs en het laatste nieuws om zo een beter beeld te krijgen van de huidige situatie. Tenslotte investeer ik opnieuw 250 euro in aandelen!

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Introductie
01:16 Portfolio DEGIRO
05:46 Nieuws en cijfers
17:29 Aandelen kopen

#beleggen #investeren #aandelen

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

2 gedachten over “Mijn AANDELEN worden 12% meer waard in 3 weken! (250 euro beleggen) in 2022”

  1. kan je een volgende video maken over ETF VUSA. Is er ook een versie waarin de dividenden niet uitgekeerd worden? Daarnaast wil ik ook je mening weten over ABI (Ab Inbev)

  2. Alsof mensen na een loonsverhoging massaal naar de winkel hollen om alles uit te geven? Loonsverhoging zorgt bv dat koophuizen weer bereikbaar worden voor modale inkomens en de energie rekening betaald kan worden.ook leidt duurdere arbeid op lange termijn tot meer innovatie wat weer gunstig is voor aandelen.ik vind dit zo een beetje wereldvreemd standpunt

Reacties zijn gesloten.