Mijn AANDELEN TESLA Verkopen? | Waardering TSLA (Maart 2022)

laatste update: 05-2022


Het is weer een tijdje geleden dat ik een waardering voor het aandeel Tesla heb gemaakt. Dus in deze video een actuele waardering en mijn visie over het aandeel Tesla.
💰 Beleggen via DEGIRO (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Tesla is nog steeds mijn grootste positie met 50% van mijn portfolio. Maar ik wil mijn portfolio gaan aanpassen en dat betekent ook dat ik dus aandelen Tesla moet gaan verkopen. Maar is het nu het juiste moment en de juiste koers?

In deze video bekijken we naar de laatste cijfers en nieuws van Tesla en maak ik een nieuwe waardering op basis van mijn verwachtingen voor de toekomst.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 AANDELEN KOPEN via BUX Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro en updates
00:34 Aandeel Tesla
07:59 Waardering Tesla
11:38 Tesla verkopen?

#beleggen #aandelen #tesla

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

11 gedachten over “Mijn AANDELEN TESLA Verkopen? | Waardering TSLA (Maart 2022)”

 1. Prima video en goed dat je er over na aan het denken bent en de tijd neemt. Leg daarna je order in doorlopend in het boek om emoties uit te schakelen. En nogmaals maak een plan 😉 zou het leuk vinden als je dat plan deelt. Gr dividendportfolio punt nl

 2. Ik heb ze een paar maanden geleden op 1060 verkocht. Voorlopig blijf ik er even van af. Stijgende rente en economische onzekerheid is niet goed voor hooggewaardeerde aandelen, dus nog een stukje verder zakken sluit ik zeker niet uit.

 3. serieus gast… just hodl, jij als tesla bull moet hopelijk wel begrijpen dat je een aandeel als tesla aan de hand van P/E ratio’s niet duidelijk kan waarderen.. geloof je in de missie van tesla? Geloof jij in de S curve van verschillende velden waar tesla in opereert? (nu elektrische auto markt in de toekomst AI, Energy) Als je dit gelooft dan is tesla de beste investering van het aankomende decennia, anders moet je het verkopen. En dit: Denk even na over een bedrijf dat net zo innovatief is als Tesla. Innovatie is de drijfveer voor bedrijven. Geen enkel bedrijf opereert op zoveel verschillende vlakken op zo een hoog niveau. Als mensen Amazon niet hadden gekocht in 2015 omdat het hoog gewaardeerd stond hadden ze alsnog keihard de boot gemist nu.

 4. Wees inderdaad selectief maar denk ook aan waarom je investeert en wat je doel is. Denk dan aan high-mid-low risk en long-mid-short term. En je hoeft het niet perse te verkopen, want je kunt het ook zo bekijken, welk bedrijf zou het ongeveer net zo goed doen als tesla? Ik zou daar in die bedrijven gaan investeren.

 5. Je wil weten wat ik denk? BIJHOUDEN natuurlijk, wat een gek idee om TSLA te verkopen… wacht dan tenminste tot het terug boven de 1200 staat… Dit jaar volgens mij nog naar 2000 en dan de volgende stocksplit.

 6. Eerlijk, naar mijn mening slaat 35 of 45% omzet groei echt heeeelemaal nergens op. Het blijft simpelweg een auto bedrijf, maar dan met geavanceerde software (die ze niet verkopen, dus geen software bedrijf). Misschien dat iemand het goed kan beargumenteren, ben benieuwd hoe de toekomst eruit gaat zien

 7. $TSLA zal na Q1 resultaten (eind april) weer terug zijn op ATH rond 1250 mits er geen derde wereld oorlog uitbreekt. Verder:
  2022 EOY: (Base) 1,302 ; (Bull) 1,998

  2023 EOY: (Base) 2,147 ; (Bull) 3,445

  2024 EOY: (Base) 2,976 ; (Bull) 5,005

  Kortom: ik ben zeer bullish

Reacties zijn gesloten.