Mijn Aandelen Portfolio in Oktober 2022!

laatste update: 06-2023


πŸ’» πŸ’»
πŸ‘¨β€πŸŽ“ GRATIS Minicursus beleggen: πŸ‘¨β€πŸŽ“

In deze video neem ik je mee in mijn portefeuille bij DEGIRO. We bekijken wat mijn openstaande posities zijn, wat mijn laatste transacties zijn, en hoe het rendement op mijn portefeuille is.

00:00 Intro
02:02 Overzicht van mijn portfolio
10:58 Laatste transacties en dividend betalingen
15:03 Rendement op mijn portfolio
24:05 Afsluitend overzicht
26:09 Samenvatting

πŸ’¬ Onze Discord Chat: πŸ’¬
πŸ’° Aandelen kopen bij DEGIRO (tip): πŸ’°
πŸ”· Crypto kopen bij Bitvavo: πŸ”·

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
De inhoud van mijn media is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. Niets dat ik schrijf of bespreek mag worden opgevat als investerings, juridisch, regelgevend, boekhoudkundig, fiscaal of ander soort advies.

Om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen ben ik graag open over de posities die ik zelf bezit. Besproken posities in deze video die ik zelf bezit zijn:
– Zie overzicht in video

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Meer informatie over mijn samenwerkingen en vergoedingen vind je op mijn website onder /

30 gedachten over “Mijn Aandelen Portfolio in Oktober 2022!”

 1. Mooie inzichtelijke video zo! Ik kon een S&P 500 ETF niet in je portfolio terugvinden. Vanwaar die keuze?

 2. Bedankt voor je video. Zou je ook een video willen maken en met ons delen met je investering in REITS? Ik heb zelf US Property ETF en sta nu flink in de min. Via DCA probeer ik mijn verlies omlaag te krijgen.

 3. Aan je baard te zien heb je ook aandelen in het Midden-Oosten.
  Maar wederom een topvideo gozer, fijn dat je alles duidelijk verteld.

 4. Niet als negatief bedoeld, maar de microfoon klinkt niet prettig in dit filmpje

 5. Leuke tracker maar 5€ per maand, no thanks. πŸ™‚

 6. Hey Tim, wanneer ik opzoek ga naar Vangaurd op Giro komen er 3 verschillende tevoorschijn. EAT, TDG en XET volgens mij.

  Kan je mij vertellen welke ik nu moet hebben? Alvast dank!

 7. Hoi Tim,
  Een mooie video! Ik heb zelf ook Vanguard all world. Maar dan de acc. Omdat de Vanguard zoveel in Amerika zit en in dollars wordt uitgekeerd. Daarnaast heb ik ook Vanguard europe. Deze wordt in euro uitgekeerd. Hierdoor heb je meer spreiding, zowel landen als in valuta.

  Ook heb ik begrepen dat Philips niet echt heel lekker gaat. Misschien moet je wel is geen bekijken of je deze niet beter kan verkopen.

 8. Is het verstandig om nu elke maand geld in ETF's te investeren? Ik lees verschillende berichten dat we in een recessie terecht komen / al in een recessie zitten, met alle gevolgen op de beurs van dien. Groet, een beginnend belegger.

 9. Hey Tim. Bedankt weer voor deze duidelijke video!

  Ik heb nog wel een vraag over je strategie in de toekomst.

  Wat is jouw plan als dit portfolio over de ton gaat? Blijf je dan gewoon iedere maand investeren of ga je bijvoorbeeld juist posities verkopen om op een ander portfolio weer opnieuw te investeren? Ik doel hiermee natuurlijk op het depositogarantiestelsel.

  gr. Marco

 10. Waarom heb je groot % van je portifoli in ETF ? Wat is exact redenen?

 11. Ik heb ook alibaba en philips, met die daling nu, koop ik alleen maar meer (met kleine bedragen) komt ooit weer goed. Vooral phia is koopje nu

 12. De portfolio die je hier laat zien: portfoliodividendtracker.
  Is dit daadwerkelijk een broker?
  Of een platform waar je zelf je beleggingen en GAK invult om zo een compleet beeld te krijgen van je activa?
  Ziet er overzichtelijk uit!

 13. Mag je meerdere accounts hebben bij DeGiro? Je hebt er eentje voor REITs en een andere voor aandelen/ETFs begrijp ik.

 14. Veel rood staat ertussen. Ik heb net Philips bijgekocht,die is in de uitverkoop. Ik verwacht dat die de komende 5 jaar weer gaan groeien.

 15. vai pdt kan je elkaar volgen. is er een mogelijk om jou te volgen en dus in pdt als favoriet toe te voegen? lijkt me erg interessant om te zien wat je allemaal doet.

 16. Ik probeer de tracker nu 7 dagen gratis, maar de data klopt niet. Volgens DEGIRO sta ik in de plus, maar volgens de tracker -20%. Vreemd.

 17. Hi Tim,
  Zou je de link naar jouw portfolio in de Portfolio Dividend Tracker kunnen delen? Het zou mij erg helpen als ik er nog eens doorheen kan klikken en kan zien welke keuzes je maakt. Wellicht ook goed in het kader van transparantie om te delen.
  Daarnaast wel een tof concept op deze manier om je portfolio te delen. Dit is echt veel overzichtelijker en duidelijker dan via een Excel of DeGiro. Leuk dat je dit op deze manier met ons wil delen!

 18. Hi Tim, weer een goede video! En ik waardeer de transparantie, ga zo door. Ik ben benieuwd waarom je ervoor hebt gekozen om (nog) geen obligaties toe te voegen aan je portfolio. Ben je van plan om deze erbij te balanceren naar mate je langer aan het investeren bent? En wat is bijvoorbeeld jouw mening over overheidsobligaties in Xtrackers II Glbal Governmnt Bnd UCITS ETF 1C HEUR (DBZB) op DEGIRO?

 19. Bedankt Tim voor de video! Kan ik de data van andere Broker ook naar portfoliodividendtracker dashboard toevoegen? Alvast bedankt!

 20. Als software ontwikkelaar altijd leuk dit soort tooltjes te zien! Props to Pim, vind hem zo handig dat ik hem ook ga gebruiken πŸŽ‰

 21. Hoe kijk jij tegen het aankopen van fysiek goud aan als belegging? Of hebben aandelen jouw voorkeur?

 22. Hey Tim, ik heb mijn portfolio bij de Bux. Moet ik alle data handmatig invoeren of kan dat automatisch?

Reacties zijn gesloten.