Mijn Aandelen Portfolio in januari 2022! #6 Portfolio Update

laatste update: 05-2022


In deze video ga ik jullie meenemen met mijn aandelen portfolio op dit moment, in de vorm van een Portfolio Update. Mijn vorige Portfolio Update was op 28 december, dat is dus ongeveer 3 weken geleden. In de afgelopen 3 weken is er een hoop gebeurd binnen mijn Aandelen Portfolio. Veel Groei Aandelen hebben flinke klappen te verduren gekregen de afgelopen 3 weken en daardoor is mijn aandelenportfolio flink gedaald.

Links vorige Portfolio Update:

Tijdscodes:
00:00 Mijn Aandelen Portfolio met 16% GEDAALD IN 2022! #6 Portfolio Update
00:17 Overzicht aandelenportfolio 28 december
00:32 Op welke aandelen focus ik mij op dit moment
03:00 Bill Gates over Crispr/Cas9
06:12 Mijn aandelenportfolio op dit moment
06:47 Waarom zakken Groei en Biotech aandelen op dit moment
07:46 Overzicht gedaalde aandelen afgelopen 3 weken
12:20 Conclusie overzicht gedaalde aandelen

8 gedachten over “Mijn Aandelen Portfolio in januari 2022! #6 Portfolio Update”

  1. Knap dat je ook in deze tijd je portfolio openbaar maakt voor de rest van de wereld! Denk wel dat het verstandig is als er wat meer balans in je portfolio zit. Denk aan wat ETF's, waardeaandelen etc. Ik hoop dat de bedrijven die je gekozen heb snel herstellen maar heb er een hard hoofd in om eerlijk te zijn.

  2. Misschien moet je even kijken naar de financiën van een bedrijf en dingen als cashflow, winst, omzet. Mooi dat een bedrijf kanker kan genezen maar als ze geen winst maken is het een waardeloos aandeel. Biotech kan wel de toekomst zijn maar dat wil niet zeggen dat de bedrijven niet failliet kunnen gaan. Dit klinkt meer als gokken dan investeren.

  3. Het feit dat een aandeel daalt in prijs maakt het nog niet een kans. Als mijn huis 200.000 waard is maar ik zet hem te koop voor 1 miljoen en een week later voor 500.000 dan is ie nog steeds maar 200.000 waard. Betaal je dan ook 500.000? Als het antwoord ja is ben je een idioot. Waarderen van aandelen is belangrijk. Sorry voor je verliezen maar al je aandelen zijn waardeloos en dalen nog verder. Mark my words

  4. Informatieve content, idd je portfolio is high risk – high reward. Ik persoonlijk ben meer van spreiding, ik neem aan dat je lange – termijn visie hebt?

    Uiteindelijk gaat alles wel weer een keer naar boven. Markt is momenteel overheated in mijn ogen.

Reacties zijn gesloten.