Mijn AANDELEN PORTFOLIO bij DEGIRO | Oktober 2022 in 2023

laatste update: 10-2023


Hoe ziet mijn aandelen portfolio bij DEGIRO er nu uit? En waarom heb ik deze aandelen?
💰 Beleggen via DEGIRO (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Beleggen doen we om geld te verdienen op de lange termijn. Maar hoe gaat het mijn mijn aandelen? In deze video een portfolio van mijn aandelen portfolio bij DEGIRO. Ik bespreek welke aandelen ik heb, welke posities zijn verandert en vooral waarom ik ze verandert heb.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓 Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers

⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Introductie
00:16 Aandelen portfolio DEGIRO

#beleggen #aandelen #portfolio

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

9 gedachten over “Mijn AANDELEN PORTFOLIO bij DEGIRO | Oktober 2022 in 2023”

  1. Hi Ruud, interessante video. Ik ben beginnende belegger (heb onlangs een account geopend bij De Giro) en ik vraag mij af hoe je weet welk aandeel je van een bedrijf moet kopen? Als ik bijvoorbeeld naar Shell zoek, zie ik 6 verschillende aandelen. Wat is hier de reden van en heeft dat effect op het aandeel dat ik koop (op lange termijn)?

  2. Er zit in ieder geval genoeg spreiding in. Voorts zie ik dat je niet belegd in grondstoffen, afgezien dat het over het algemeen minder stabiele aandelen zijn hebben we onmiskenbaar grote behoefte aan koper,kobalt, lithium, grafiet etc. Om de dwangmatige gewenste transities van onze elites invulling zijn genoemde grondstoffen in zeer grote hoeveelheden nodig. Voorts gaan diverse EU landen de komende tijd zeer veel investeren in defensie, daar zie ik ook niets van in jou portfolio. Ben nieuwsgierig naar je reactie groet Mozes😊

  3. Hoe kijk je terug op je investeringen wanneer je Tesla niet zou hebben gehad?

  4. Interessante video! Ik vraag me af waarom je naast VWRL ook apart in de SP500 belegd. VWRL heeft immers ook ongeveer 60-70% blootstelling aan de SP500.

  5. Hallo, Saxo bank biedt securities lending aan. Zou je dit onderwerp eens willen bespreken in je video's. Wat zijn de voor en nadelen als particuliere belegger van ETF's?

  6. Weinig verrassende namen naar mijn mening. Al zou je al jouw losse aandelen vervangen voor een nasdaq tracker ben je wss beter af.

Reacties zijn gesloten.