Mijn aandelen portefeuille van €347.000

laatste update: 01-2023


Meer beurscontent:

Word nu lid – (Kortingscode: OKTOBER)

🧠 DOWNLOAD DE MOBIELE APP 🧠

Als je een leuke review achter laat maak je kans op één jaar gratis lidmaatschap!

🧠 INSTAGRAM voor Dagelijkse Updates:

Ik ben inmiddels meer dan negen jaar bezig met beleggen. Wat begon als korte termijn handel waar ik meer frustratie dan rendement mee heb gehaald is na twee jaar, vallen en opstaan, uitgegroeid tot een strategie die mij een vermogen van ruim meer dan driekwart miljoen heeft opgeleverd. Niet door het verkopen van een onderneming, overwaarde op een huis of een erfenis. Maar maandelijks beleggen naast een gewone baan.

Mijn kennis deel ik via het maken van content op YouTube, Instagram, Colums, Radio en podcasts. Samen met duizenden community leden streven we naar financiële vrijheid en het opbouwen van een vermogen, op een weloverwogen en verantwoordelijke manier.

🧠 Boeken:
🧠 De Belegger Discord:

#beleggen #aandelen #investeren #geld #aandelenkopen #financieel

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een gedeelte) van je inleg verliezen. Dit kanaal is 100% expertise-vrij & mag niet worden beschouwd als financieel advies.

WEBSITE:
INSTAGRAM: /

23 gedachten over “Mijn aandelen portefeuille van €347.000”

 1. Topvideo! Wat een percentages man, bijzonder en heel knap dat compleet beleggen in tech zo goed voor je uitpakt.

 2. zelf een newbie op gebied van beleggen, maar waarom relatief weinig Europa / Azië?

 3. Bedankt voor de video. Hoeveel euro van de €350.000 is winst?

 4. Ben zeer benieuwd hoe je dividend portefeuille eruit gaat zien 👍

 5. 25 percent winst op de wisdomTree etf is toch niet waar? Van waar komt deze 25….

 6. Heyy Rabi, bedankt voor de video!
  Zou je eens iets dieper kunnen induiken op wat vrije ruimte inhoudt en de berekening hierachter?
  Ik heb zelf flink wat vrije ruimte maar om eerlijk te zijn begrijp ik het niet helemaal.
  Alvast bedankt!

 7. Goed verhaal Rabi, ik herken veel bedrijven die ik in mijn portefeuille heb/had. Ben ook bezig om richting dividendaandelen te gaan. Nog een reden om lid te worden! Ben benieuwd via welke partij jij koopt/verkoopt.
  Waarom? Ik ben net had geen keus 'gemigreerd' van Binck naar Saxo maar ik ik moet erg wennen aan hun presentatie van de portefeuille.

 8. Hahaha! Moest het googlen. Een poffert is een cakeje. Love it hoor. Een poffert is in een deel van Nederland een klap. 😅

 9. Leuke post Rabi ! Beterschap 🍀met je oog alvast ! Ivm wc-bril etf 🚽🚾ook wat oude spelers in die etf, hebben die de boot naar cloud ☁️ niet gemist , vb crowdstrike ? , mcaffee ? In die bedrijven zit weinig groei of vergis ik me? Voor de rest goeie keuzes ! Had nog een vraag : hoe zie jij de chip markt en welke spelers profiteren van het tekort momenteel ? En wat met de EV markt ?

 10. Bedankt voor de video! Echt absurde percentages winst, respect! Het lijkt me ook erg interessant om in je (nieuwe) dividend portefeuille mee te kijken, ik kijk er in ieder geval naar uit!

 11. Om welke reden bezit je geen Virgin Galactic meer? Ik dacht dat je deze juist voor de lange termijn had gekocht?

Reacties zijn gesloten.