Mijn Aandelen gaan EXPLODEREN in Prijs!

laatste update: 06-2022


In deze video leg ik uit dat alle succesvolle en innovatieve aandelen door diepe dalen heen gaan, zo is het altijd geweest en zo zal het altijd zijn. Op dit moment is de aandelenmarkt heel erg volatiel, vooral de groei aandelen die nog niet winstgevend zijn hebben daar erg veel last van. Ik wil laten zien dat zelfs de meest succesvolle aandelen op dit moment zoals Apple, Google en Amazon gigantische dalingen hebben meegemaakt!

Tijdscodes:
00:00 Mijn Aandelen gaan EXPLODEREN in Prijs!
00:20 De aandelenmarkt is op dit moment heel volatiel
01:59 De volatiele aandelenhistorie van deze 3 grote aandelen
02:22 Prijsanalyse aandeel Apple
04:36 Prijsanalyse aandeel Microsoft
06:39 Prijsanalyse aandeel Amazon
08:28 De toekomst van Biotech en innovatieve aandelen
11:27 Afsluiting video

1 gedachte over “Mijn Aandelen gaan EXPLODEREN in Prijs!”

Reacties zijn gesloten.