Microstrategy gaat Lightning implementeren | Coinbase wint van SEC | Crypto nieuws vandaag | #873 in 2023

laatste update: 12-2023


De rechter beslist in het voordeel van Coinbase, waardoor de SEC binnen 10 dagen met een reactie moet komen. Deze reactie kan grote impact hebben voor de hele cryptosector ๐Ÿ˜ฎ Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:41 SEC moet van rechter gehoor geven aan Coinbase
03:25 Staan de SEC en Ripple op het punttot een schikking te komen?
05:26 Cash App zet miljarden om door bitcoin
07:58 Microstrategy gaat Lightning Network implementeren
11:57 FTX wil 4 miljard van Genesis terugvorderen
15:03 Koerrrsen koerrrsen!
17:27 Outro

โ€”โ€“
Meer van BLOX?
โœ… Koop crypto:
โœ… Cryptonieuws:
โœ… Facebook:
โœ… Telegram:
โœ… Twitter:
โœ… Instagram:
โœ… Abonneer youtube:
โœ… Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencyโ€™s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere cryptoโ€™s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “Microstrategy gaat Lightning implementeren | Coinbase wint van SEC | Crypto nieuws vandaag | #873 in 2023”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Gooi avond Axel ik laat wel een like achter bedankt voor je laatste nieuws over koers Bitc. praten over FTX dat ze bedr.van4 miljard kan terug krijgen is nog maar de vraag dan kan een bedrag terug worden betaald aan klanten nog een lange weekend groetjes !!๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿฅ‚๐Ÿป๐ŸŒž๐ŸŒ™

  3. Bedankt maar weer!
    voor de mensen die wel gewoon moeten werken๐Ÿ˜œ een fijn weekend!
    Axel fijne vakantie en geniet ervan!
    ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰

Reacties zijn gesloten.