Microsoft, Moderna, Mobileye, Chegg en meer

laatste update: 02-2023


Het hoofdkantoor van Microsoft Corporation in Issy-les-Moulineaux, nabij Parijs, Frankrijk, 18 april 2016.

Charles Platen | Reuters

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

JB Hunt Transportdiensten – De transportaandelen stegen met 4% nadat leidinggevenden tijdens een winstgesprek zeiden dat ze verwachten dat de vrachtmarkt in het tweede kwartaal zal herstellen en het derde kwartaal ingaat als de voorraad wordt gereset. Het bedrijf rapporteerde dat de resultaten over het vierde kwartaal niet voldeden aan de verwachtingen van analisten, zowel qua omzet als qua omzet, aldus StreetAccount.

Modern — De aandelen stegen met 2,7% per dag nadat het farmaceutische bedrijf zei dat zijn respiratoir syncytieel virusvaccin effectief is in het voorkomen van de ziekte bij oudere volwassenen.

Chegg – De aandelen daalden met 15% nadat Needham Chegg had gedegradeerd van buy naar hold, en zei dat het online onderwijsbedrijf volgens StreetAccount moeite zal hebben om overeenstemming te bereiken over de omzetgroei voor het hele jaar in Chegg Services.

Microsoft — De aandelen van de technologiegigant daalden 1% nadat het plannen aankondigde om tot 31 maart 10.000 banen te schrappen in een poging de kosten te drukken naarmate de economische onzekerheden aanhouden en de groei vertraagt. Microsoft zei ook dat het $ 1,2 miljard aan kosten in rekening brengt in verband met leaseconsolidatie en andere activiteiten.

Mobielje — Aandelen van het bedrijf met rijhulpmiddelen stegen met 8% nadat Deutsche Bank begon met de dekking van de aandelen als een aankoop. Het bedrijf zei dat de technologie van Mobileye superieur was en het bedrijf zou kunnen helpen een Tier 1 autoleverancier te worden.

Oatly-groep — De aandelen van Oatly Group daalden met bijna 2% en verloren stoom nadat Mizuho de aandelen had opgewaardeerd om te kopen van neutraal. Het bedrijf zei dat het verbeteren van de capaciteit de groei van het fabrieksdrankenbedrijf zou moeten versnellen.

GoDaddy – De aandelen stegen met meer dan 3% nadat Evercore ISI GoDaddy had geüpgraded om beter te presteren dan in lijn, en zei dat het bedrijf een “redelijk recessiebestendig bedrijfsmodel” heeft.

Gat — De aandelen stegen met 2% nadat Morgan Stanley Gap had opgewaardeerd van onderwogen naar een gelijk gewicht, waarbij hij zei dat er “meer opwaarts dan neerwaarts” is op de huidige niveaus voor het aandeel.

PNC financiële dienstengroep – De aandelen van de middelgrote bank daalden woensdag met meer dan 5% nadat PNC de schattingen van Wall Street op de bovenste en onderste regel had gemist. PNC rapporteerde $ 3,49 aan aangepaste winst per aandeel op $ 3,68 miljard aan inkomsten voor het vierde kwartaal. Door StreetAccount ondervraagde analisten hadden 3,95 dollar per aandeel op 3,74 miljard dollar aan inkomsten gerekend. De nettowinst daalde ten opzichte van het derde kwartaal, deels als gevolg van een hogere voorziening voor kredietverliezen.

YETI Holdings — Aandelen van het bedrijf voor lifestyle-outdoormerken daalden bijna 10% nadat het door Cowen was verlaagd van outperform naar marktprestaties. De firma Wall Street zei dat de trends in het e-commerceverkeer aan het matigen waren.

Hancock Whitney — Aandelen daalden met meer dan 4% nadat de bank inkomsten rapporteerde die grotendeels in lijn waren met de verwachtingen, maar de netto rente-inkomsten bleven onder de verwachtingen, aldus StreetAccount.

– Michelle Fox, Jesse Pound, Alex Harring en Yun Li van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie