Metamask waarschuwt na scam | Bitcoin transacties goedkoop | BTC nieuws vandaag | #632

laatste update: 05-2022


Na een scam van maar liefst 650.000 dollar, waarschuwt Metamask over het gebruik van iCloud. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:04 Metamask waarschuwt voor hack
03:45 SEC stopt discovery fase in rechtszaak tegen Ripple
05:43 BTC fees op laagste punt in 2 jaar tijd
08:58 Nederland is eens tuk crypto-vriendelijker geworden
12:22 Trezor komt met meer info rondom data lek
14:38 Koerrrsen koerrrsen!
18:26 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “Metamask waarschuwt na scam | Bitcoin transacties goedkoop | BTC nieuws vandaag | #632”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. I see how bitcoin's position is strengthening all over the world now. I am sure we will see strong growth soon. I'm buying it on Bitfinex for the long term.

  3. Leuke< video en wat leuke tips! Dit is een enge tijd voor nieuwe investeerders, maar het beste wat je kunt doen, is geen beslissingen nemen op basis van emoties. Dit kan zelfs een goed moment zijn om meer van uw high-convention-aandelen of cryptovaluta met korting te kopen. Rijkdom wordt gecreëerd tijdens bearmarkten, niet tijdens bullmarkten. Als je portfolio echt van invloed is op je geestelijke gezondheid, verwijder dan de app en ga wandelen. Laat de markt zijn ding doen en heb een lange tijdshorizon. Ik koop en handel gewoon op lange termijn meer dan ooit, ik heb in een paar weken meer dan 16' btc verdiend met daghandel met de heer Cederic.

Reacties zijn gesloten.