META, RIVN, WW, KEY en meer

laatste update: 03-2023


Bezoekers maken foto’s voor het Meta-bord (Facebook) op het hoofdkantoor in Menlo Park, Californië, op 29 december 2022.

Tayfun Coskun | Anadolu Agentschap | Getty Images

Bekijk de bedrijven die de grootste stappen zetten in premarket-handel:

Meta — Meta-aandelen wonnen 2% nadat een Bloomberg-rapport aankondigde dat het bedrijf al deze week een nieuwe ronde van ontslagen plant. Het bedrijf schrapte eerder in november 13% van het personeelsbestand als onderdeel van de inspanningen van CEO Mark Zuckerberg om het bedrijf winstgevender te maken.

Riviaans De fabrikant van elektrische voertuigen daalde met bijna 7% nadat hij maandag had aangekondigd dat het van plan is voor $ 1,3 miljard aan obligaties te verkopen. De hoofdstad zal de lancering van de R2-voertuigen van Rivian helpen vergemakkelijken, vertelde een woordvoerder aan Reuters.

WW Internationaal — De aandelen van het bedrijf dat voorheen bekend stond als Weight Watchers stegen maar liefst 17,6% in premarket-handel na de aankondiging van een deal om telehealth-bedrijf Sequence over te nemen. De verhuizing zou WW kunnen helpen de markt voor geneesmiddelen tegen obesitas te betreden. WW maakte ook resultaten over het vierde kwartaal bekend, die jaar na jaar een dalende omzet lieten zien en een nettoverlies van $ 32,5 miljoen. Het aandeel wordt echter nog steeds verhandeld onder $ 5 per aandeel, met een kleine marktkapitalisatie.

Joby Luchtvaart — De maker van elektrische vliegtuigen daalde met meer dan 4% nadat hij door Deutsche Bank uit de wacht was gezet om te worden verkocht. De firma Wall Street zei dat het gewicht van het vliegtuig vragen opriep en hem ertoe bracht zich af te vragen of het ontwerp “overdreven agressief” is.

Dick’s sportartikelen — De detailhandelaar in sportartikelen steeg met meer dan 6% nadat de resultaten over het vierde kwartaal de verwachtingen van Wall Street overtroffen. De omzet in dezelfde winkel steeg met 5,3%, meer dan het dubbele van de schattingen van 2,1% door analisten, aldus StreetAccount.

Key Corp – De bank verloor 2,3% na het uitbrengen van een leidraad voor nettorente-inkomsten voor het hele jaar die lager was dan de eerdere leidraad, volgens een 8-K-aanvraag op maandag.

Juniper-netwerken — Het netwerkhardwarebedrijf voegde meer dan 1% toe nadat Goldman Sachs het aandeel had geïnitieerd met een koopadvies. Het koersdoel van $ 39 impliceert een stijging van 24,5% ten opzichte van de afsluiting van maandag.

Mineralys Therapeutica Het gezondheidszorgbedrijf won ongeveer 3% nadat Credit Suisse de aandelen begon te dekken met een outperform-rating en een koersdoel van $ 40, wat een stijging van meer dan 100% suggereert. De firma Wall Street zei dat er een grote onvervulde behoefte is aan resistente hypertensiebehandeling en zei dat Mineralys “potentieel best-in-class” gegevens heeft.

Hesai-groep — Het aandeel won 1,4% in lichte premarket-handel nadat Morgan Stanley begon met dekking van het aandeel met een overwogen rating en een koersdoel van $ 26,50, wat een stijging van bijna 40% impliceert. Het bedrijf uit Wall Street zei dat Hensai “peers overtreft, met zijn superieure schaal en marge, en zijn sterke projectpijplijn.”

– CNBC’s Jesse Pound, Hakyung Kim en Alex Harring droegen bij aan rapportage.

Plaats een reactie