Mempool groeit door BRC-20 tokens | Ethereum opname wachtrij leeg | Crypto nieuws vandaag | #874

laatste update: 06-2023


De discussie rondom ordinals is weer in volle gang omdat nieuwe interesse voor veel onbevestigde transacties zorgt. Daarnaast heeft Ethereum alle opnames in de wachtrij verwerkt en heeft iedereen die zijn validator wilde sluiten zijn coins terug. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:41 presidents kandidaat VS is voorstander van crypto
03:12 Interesse in BRC-20 tokens zorgen voor groei van de mempool
05:28 Liechtenstein wil meer betalingen in Bitcoin
07:46 Ethereum is door de opname wachtrij heen
10:25 Koersanalyse
13:53 Outro
—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “Mempool groeit door BRC-20 tokens | Ethereum opname wachtrij leeg | Crypto nieuws vandaag | #874”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Ze hebben ook altijd gezegd dat Trump nooit president zou kunnen worden 🤣

Reacties zijn gesloten.