MEME KOMBAT ($MK) PRE SALE: Nieuwe Meme/Gaming Token met de Potentie om $PEPE te Verslaan?

laatste update: 12-2023


MEME COMBAT PRE SALE: Nieuwe Meme/Gaming Token met de Potentie om $PEPE te Verslaan?

👉Meme Kombat website:
👉Meme Kombat koopgids:
👉Meme Kombat koers verwachting:
👉Top 10 Altcoins 2023:

🥇 Bybit:
👉 Sign-up, Deposit and win rewards now!
📈 Cryptonite Signalen: Crypto signalen:
📒 Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:
🎥 Gratis crypto training:
📊 Cryptonite Pro Indicator:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#memecoin #memekombat #crypto

19 gedachten over “MEME KOMBAT ($MK) PRE SALE: Nieuwe Meme/Gaming Token met de Potentie om $PEPE te Verslaan?”

 1. Top info…eens kijken wat dit gaat doen! Doe graag mee voor de 20 USDT

 2. Thanks wederom! Mogelijk om eens content te maken over een onbekende coin met potentie die ook op bitvavo of coinbase staan.

 3. Primal, WSM, Lend door jou aangeprezen. Allemaal serieus gezakt. Mijn advies ? Koop niet in presale maar nadien. Ook niet staken want zoals bij WSM zijn ze na 7 dagen staking serieus gedaald. En Corné, doe iets tegen die scam comments here. Uw cursus is wel goed.

 4. Wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptohandel?

 5. GAMING :
  DAR + YGG + superfarm

  Alle 3 easy 30x

  Memes :
  Pepe / Floki / Shib

  Eerlijk, dat is maar net wat de hype doet
  Ergens tussen
  de 10 en 200 x

  Check ze zelf!

 6. ik mrijg hem niet toegevoegd aan mijn trustwallet ben wel geconect maar hij voegt ze niet toe

 7. Nou ik had hulp aam meme kombat gevraagd omdat ik ze niet gekoppeld krijg in mijn trustwallet sturen ze me een link en dat ik mijn 12 worden van mijn trustwallet moet invullen om zo mijn portomonnee moet verbinden . Beetje raar dit ik heb ze gevraagg om gewoon het contract adres naar mij te sturen omdat deze nergens op de website zichtbaar is zodat ik deze handmatig kan invoegen. want het adres wat ik heb accepteerd mijn trustwallet niet. word zo moe hiervan . Corne kan je een koop video laten zien met trustwallet en hoe je meme kombat handmatig toe kanvoegen met het adres en decibel enz want mij lukt het niet

 8. Goed bezig topper! 😎😎😎😎😎

 9. Bedankt Corné, kunt u ook een video maken over HBAR aub?

Reacties zijn gesloten.