Mega PUMP voor Crypto aanstaande?!

laatste update: 03-2023


De afgelopen dagen zien we veel verschuivingen van Tether en een daling van veel Altcoins en uiteraard Bitcoin. Is dit een laatste daling voor een serieuze pump in April? Ik laat je zien d.m.v. technische analyse wat ik denk dat de koers gaat doen en laat je mijn SPOT inkopen zien en eventuele leverage trades.

Lid worden van de GRATIS premium? Check de telegram link hieronder.

Social media en community:
🔵 Telegram:
🔵 Discord:
🔵 Instagram:
🔵 Twitter:
🔵 Facebook:

De Grootste Nederlandse Exchange
🔵Bitvavo:

De beste Spot en Leverage exchange om te kopen en verkopen of long en short te gaan
🔵
___________________________________________________________________

Exotrader
Het platform waar we aantonen dat succesvol traden en investeren niet moeilijk hoeft te zijn. Via diverse leerporgramma leren we je stap voor stap succesvol te traden. Toegang tot deze programma vind je hieronder in de Academy.

Check Hier De ACADEMY :
🔵
🔵
___________________________________________________________________

DISCLAIMER:
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee. Gebruik enkel gelden waarvan je je kunt permitteren deze te verliezen. Elke digitale valuta kan onderhevig zijn aan grote prijsschommelingen en kan zelfs waardeloos worden. Prijzen fluctueren ieder moment van de dag. Zorg ervoor dat je je bewust bent van de risico’s die het handelen in cryptocurrencies met zich meebrengt. We adviseren om informatie in te winnen bij een onpartijdig, competent persoon (of organisatie) voordat je start met handelen. Iedere persoonlijke, succesvolle trade of investering uit het verleden biedt op geen enkele manier garantie voor toekomstig succes.

2 gedachten over “Mega PUMP voor Crypto aanstaande?!”

  1. Ik moet mijn dank uitspreken voor het verbluffende en overtuigende resultaat. Gezien het onvoorspelbare karakter van de markt, denk ik dat er meer aandacht moet worden besteed aan daghandel. Met behulp van het signaal en de grafieken van Mac Gavin kon ik een winst maken van meer dan 9 BTC met slechts 3 BTC. Hij is andere analisten zeker een stap voor en zijn team is in de loop der jaren een van de beste geworden⬅⬅

Reacties zijn gesloten.