MEGA Pump voor Altcoins deze week?

laatste update: 11-2023


Ik deel in deze livestream mijn tradesetups van o.a. Bitcoin en een aantal #altcoins en geef daarnaast mijn visie op de markt begin November. Vragen kan je stellen in de chat. Wat zijn de beste altcoins voor November? Welke altcoins koop ik in november en wat verwacht ik procentueel gezien van deze altcoins? Inmiddels heb ik vorige week goede gains gezien van #solana #avax #avalanche en zitten er nog meer in de startblokken om hard te stijgen aankomende week.
Ik beantwoord deze vragen in de livestream. Is Altcoin season gestart?

Social media en community:
๐ŸŸข Whatsapp:
๐Ÿ”ต Telegram:
๐Ÿ”ต Discord:
๐Ÿ”ต Instagram:
๐Ÿ”ต Twitter:
๐Ÿ”ต Facebook:

De Grootste Nederlandse Exchange
๐Ÿ”ตBitvavo:

De beste Spot en Leverage exchange om te kopen en verkopen of long en short te gaan
๐Ÿ”ต
___________________________________________________________________

Exotrader
Het platform waar we aantonen dat succesvol traden en investeren niet moeilijk hoeft te zijn. Via diverse leerporgramma leren we je stap voor stap succesvol te traden. Toegang tot deze programma vind je hieronder in de Academy.

Check Hier De ACADEMY :
๐Ÿ”ต
๐Ÿ”ต
___________________________________________________________________

DISCLAIMER:
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee. Gebruik enkel gelden waarvan je je kunt permitteren deze te verliezen. Elke digitale valuta kan onderhevig zijn aan grote prijsschommelingen en kan zelfs waardeloos worden. Prijzen fluctueren ieder moment van de dag. Zorg ervoor dat je je bewust bent van de risicoโ€™s die het handelen in cryptocurrencies met zich meebrengt. We adviseren om informatie in te winnen bij een onpartijdig, competent persoon (of organisatie) voordat je start met handelen. Iedere persoonlijke, succesvolle trade of investering uit het verleden biedt op geen enkele manier garantie voor toekomstig succes.

4 gedachten over “MEGA Pump voor Altcoins deze week?”

  1. Goed bezig topper ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

Reacties zijn gesloten.