Meer bitcoins NAAR beurzen. Bear markt RALLY daarna CRASH?

laatste update: 08-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van —-. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

Meer (dagelijkse) updates buiten de video’s om? Zie de Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep
Mijn favoriete beurs voor traden FTX (review):
Betrouwbare, Nederlandse beurs:
Cursussen:
Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

Binnenblijf korting
20% cursus 1 – code BINNEN20
25% cursus 2 – CODE BINNEN25
30% cursus 1 + 2 – code BINNEN30

geldig t/m 31-07-22

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

20 gedachten over “Meer bitcoins NAAR beurzen. Bear markt RALLY daarna CRASH?”

 1. Denk je dat dit een bear market rally is of is de bodem geweest?
  Binnenblijf korting:
  20% cursus 1 – code BINNEN20
  25% cursus 2 – CODE Binnen25
  30% cursus 1 + 2 – code binnen30

  geldig t/m 31-07-22 Cursussen: https://bit.ly/crypto-cursussen
  Meer (dagelijkse) updates buiten de video’s om? Zie de Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep

  Mijn favoriete beurs voor traden FTX (review): https://bit.ly/favoriete-beurs-FTX

  Betrouwbare, Nederlandse beurs: https://bit.ly/bitvavo-traden

  Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

 2. S&P ziet er redelijk uit en kan kennelijk wat slecht nieuws hebben. Denk dat we hier wel even op kunnen meeliften. Als we de volgende 4hr HH niet gaan maken, dan ziet het er hetzelfde uit als het vorige niveau. Hoog tijd dat we weer even de 220wMA breken en kijken of we support gaan vinden.
  Leuke setups zat, met mooie R/R ratios.
  Vergeet je SL's niet 😉

 3. Je zou mij moeten aan nemen als analist nadat ik je de targets van de bearmarkt al heb voorspeld in november😂

 4. Heey mr. John, bedankt weer voor de update! 🙏🏼 kun je misschien HBAR een keer meenemen in he analyses? Thanks mr. John! 🚀

 5. BTC zal crashen naar deze Rally!!!! CRASH!!!! Alles wijst erop dat wij nog steeds in een Bearmarket zitten. Dit is nog maar het BEGIN!!!

 6. Pump before dump. Al hoop ik dat de falling wedge gebroken wordt. Maargoed op hoop kun je niet traden. Dankjewel weer voor de waardevolle analyse.

 7. <Educatieve post, geweldige video en een aantal leuke tips! Deze periode van inflatie maakt alles moeilijk voor iedereen, maar ik denk dat mensen moeten begrijpen dat dit een enge tijd is voor nieuwe investeerders, maar het beste wat je kunt doen, is beslissingen niet op emoties baseren. Vanuit het oogpunt van een handelaar hadden we echt meer experts op dit gebied nodig om nieuwkomers les te geven. Investeerders werkten om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC schommelt de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en u niet kunt zeggen of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid verhoogt het aantal handelaren die ook hun portefeuille uitbreiden. Ik zou zeggen dat rondhangen en wachten terwijl anderen daghandel zijn totaal verkeerd is. Dat is de verkeerde mentaliteit als je geen actie onderneemt. Hodl is niet het plan voor een belegger, omdat we als belegger manieren moeten vinden om steeds meer munten toe te voegen en opnieuw te laden om winst te maken. Het hangt allemaal af van de experts waarmee u handelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 0,7 BTC en vergaarde in slechts 4 weken meer dan 2,5 BTC met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, ARGON TIHALT. Hij maakt alles zo gemakkelijk en begrijpelijk, zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via e-mail [Argontihalt@gmail.com] en Telegram [ @ DAILYTRADE147 }. Zijn signalen zijn zeer nauwkeurig en bieden altijd een groot positief rendement op uw investering.

Reacties zijn gesloten.