Marvell Technology, Horizon Therapeutics, DoorDash en meer in 2023

laatste update: 02-2023


Marvell Technology Group

Bron: marvell.com

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voor de bel:

Marvell-technologie (MRVL) – De aandelen van de chipmaker daalden met 4,9% in de premarket nadat de kwartaalomzet en de winst achterbleven bij de schattingen van Wall Street. Marvell gaf ook zwakker dan verwachte vooruitzichten af. Voorraadverminderingen door zijn klanten schaden de resultaten, zei het.

Zscaler (ZS) – Het cloudbeveiligingsbedrijf rapporteerde een beter dan verwacht kwartaal, maar zijn aandeel zakte 9,1% in premarket-handel na conservatieve richtlijnen. Zscaler zei dat klanten er langer over doen om nieuwe deals te sluiten en dat het ook met andere tegenwind wordt geconfronteerd.

Horizon therapieën (HZNP) – De aandelen van de medicijnfabrikant voegden daarna 3,2% toe aan premarket-actie Sanofi (SNY) zei dat als het zou besluiten een bod uit te brengen op Horizon, het een volledig contant bod zou zijn. Horizon-aandelen waren woensdag met 27,3% gestegen op het nieuws dat het in gesprek was met verschillende potentiële overnamepartners.

DoorDash (DASH) – DoorDash-aandelen daalden 2,8% in premarket-handel nadat RBC Capital Markets het aandeel had verlaagd van “outperform” naar “sectorperform”. RBC prijst de uitvoering en het beheer van de bezorgdienst, maar zegt zich niet op zijn gemak te voelen bij de huidige waardering gezien het potentieel voor vertraging van de bestellingen.

Rigel Pharma (RIGL) – De aandelen van Rigel stegen met 34% in de premarket nadat de FDA haar medicijn had goedgekeurd voor de behandeling van een bepaald type leukemie.

Opendoor Technologies (OPEN) – De exploitant van het digitale vastgoedplatform heeft Chief Financial Officer Carrie Wheeler benoemd tot nieuwe CEO, ter vervanging van mede-oprichter van het bedrijf, Eric Wu. Wu zal overgaan in de rol van ‘president van marktplaats’. Opendoor verloor 2,7% in premarket-actie.

PagerPlicht (PD) – Het aandeel van het cloudcomputingbedrijf steeg met 6,6% in premarket-handel nadat het een onverwachte kwartaalwinst rapporteerde.

Asana (ASAN) – De exploitant van het werkbeheerplatform voorspelde een zwakker dan verwachte omzet voor het huidige kwartaal, als gevolg van wat het “macro-economische dwarsstromen” noemde. Asana zakte 14,4% in de premarket.

Owen Corning (OC) – De fabrikant van bouw- en constructiematerialen kondigde een driemaandelijkse dividendverhoging van 50% aan tot 52 cent per aandeel, evenals een terugkoopprogramma van maximaal 10 miljoen aandelen.

Correctie: een eerdere versie van dit verhaal gaf een verkeerde voorstelling van de dag dat de aandelen van Horizon Therapeutics enorm stegen.

Plaats een reactie