Margin of Safety – Beleggen met een veiligheidsmarge (tip) in 2022

laatste update: 07-2022


Beperk de risico’s van je belegging door het toepassen van een margin of safety. Aandelen kopen met een veiligheidsmarge zorgt voor extra rendement op de lange termijn!

💶 Beleggertools – Analyseer, onderzoek en waardeer aandelen
💰 BELEGGEN in aandelen en ETF’s via DEGIRO (tip)

Het toepassen van een veiligheidsmarge is erg belangrijk. Niet alleen bij je persoonlijke financien, door het hebben van een spaarpotje (buffer), maar ook bij beleggen en aandelen kopen. Want door het toepassen van Margin of Safety bouw je extra veiligheid in en verklein je de risico’s.

In deze video bekijken we wat deze Margin of Safety is en waarom je hem zou moeten toepassen als je aandelen koopt. We bekijken ook hoe je hem kunt toepassen op het moment dat je een aandeel waardeert. Het is een eenvoudig proces, maar erg belangrijk voor beleggers!

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 AANDELEN KOPEN via BUX Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶Beleggertools – Analyseer, onderzoek en waardeer aandelen
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:30 Wat is een Margin of Safety?
03:13 Waar om een Margin of Safety toepassen?
07:08 Hoe pas je de Margin of Safety toe?
11:30 Conclusie

Aandelen waarderen (Video & Spreadsheet)
Lees het artikel op mijn blog

#beleggen #aandelen #investeren

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

6 gedachten over “Margin of Safety – Beleggen met een veiligheidsmarge (tip) in 2022”

  1. Ik maak gebruik van MOS. Daardoor voor Apple 123,54 betaald. Achteraf goede beslissing geweest. Ook voor Meta heb ik een MOS toegepast dit zorgt voor meer rust, zeker in wat meer onzekere tijden. Ik maak me geen zorgen omdat ik weet dat ik een goede prijs heb betaald voor deze 2 aandelen. Goede video!

Reacties zijn gesloten.