Macy’s, BJ’s Wholesale, Kohl’s en anderen

laatste update: 12-2022


Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voor de bel:

Macy’s (M) – De voorraad van Macy steeg met 9,6% in de premarket nadat de detailhandelaar beter dan verwachte winst en inkomsten rapporteerde. De verkopen in dezelfde winkel daalden minder dan verwacht en het bedrijf verhoogde ook zijn winstvooruitzichten.

BJ’s groothandel (BJ) – BJ’s voegde 2,4% toe aan premarket-handel na het verslaan van analistenprognoses voor zowel de bovenste als de onderste regel voor het laatste kwartaal. De magazijnretailer rapporteerde ook beter dan verwachte vergelijkbare winkelverkopen en verhoogde zijn jaarprognose.

van Kohl (KSS) – Kohl’s zakte 3,8% in premarket-actie nadat het zijn financiële prognose had ingetrokken, daarbij verwijzend naar verschillende onzekerheden, waaronder macro-economische omstandigheden en het vertrek van CEO Michelle Gass.

Ali Baba (BABA) – De in China gevestigde e-commercegigant rapporteerde beter dan verwachte inkomsten, maar de inkomsten bleven achter bij de prognoses van analisten. Het bedrijf verhoogde ook zijn aandeleninkoopprogramma. Alibaba daalde 1,8% in de premarket.

Nvidia (NVDA) – Nvidia steeg met 1,2% in de premarket na beter dan verwachte inkomsten voor het derde kwartaal en een aantal analisten die een herstel voorspelden in het voorjaar van 2023. Het bedrijf miste ook de bottom-line schattingen voor het laatste kwartaal en publiceerde een lauwe verkoopprognose omdat de vraag naar zijn videogamechips afneemt.

Cisco-systemen (CSCO) – Cisco won 4,5% in de handel buiten kantooruren nadat het netwerkapparatuur- en softwarebedrijf beter dan verwachte kwartaalresultaten rapporteerde en een optimistische voorspelling deed. Cisco zei ook dat het een “beperkte bedrijfsherstructurering” zou doorvoeren.

Bad- en lichaamswerken (BBWI) – De aandelen van Bath & Body Works stegen met 21,9% in de premarket nadat de detailhandelaar in persoonlijke goederen zijn winstverwachting voor het volledige jaar had verhoogd. CEO Sarah Nash zei dat het bedrijf tevreden is met het productassortiment voor de feestdagen en dat het zich richt op voorraad- en kostenbeheer.

Sonos (SONO) – Sonos steeg met 3,3% in premarket-actie nadat de verkopen van de fabrikant van high-end luidsprekers voor het laatste kwartaal de prognoses van analisten overtroffen. Sonos zei ook dat de problemen met de toeleveringsketen zijn afgenomen en dat het voldoende voorraad heeft voor de kerstinkopen.

Noorse cruiselijn (NCLH) – Het aandeel van de cruisemaatschappij daalde met 5% in premarket-handel na een dubbele afwaardering van Credit Suisse naar underperform van outperform, waarbij het bedrijf een aantal factoren aanhaalde, waaronder waardering.

Plaats een reactie