Maagd | Laat gaan! | Juni 2019 | NL

laatste update: 11-2023


Maagd 24 augustus t/m 22 september

De Maagd is precies en houdt als geen ander van de drie R’s: rust, orde en regelmaat! De Maagd is een harde werker, maar in juni mag je het allemaal even van je af laten glijden, want het nieuwe zal zich in de derde week als vanzelf aan je presenteren.

Ik hoop dat je mijn reading fijn vond en dat je lid wordt van mijn youtubekanaal Mabelstarot. Ik stuur je licht en liefde! Mabel
Follow me:
INSTAGRAM @mabelstarot
EMAIL: mabelvandendungen@me.com
WEBSITE:
Facebook: Mabelstarot

Jouw aartsengel is Shekinah. Shekinah is de hoogset vrouwelijke energie onder de engelen. Ze zal je helpen je zielenrust en de liefde te vinden. In jezelf en bij alles en iedereen om je heen.

Ik hoop dat je mijn reading fijn vond en dat je lid wordt van mijn youtubekanaal Mabelstarot. Ik stuur je licht en liefde! Mabel
Follow me:
INSTAGRAM @mabelstarot
EMAIL: mabelvandendungen@me.com
WEBSITE:
Facebook: Mabelstarot

Een simpel gebed aan Shekinah zou kunnen zijn: Lieve Bedankt voor de zielenrust die je aan mij laat zien en voelen. Ik vertrouw op de Goddelijke voorspoed van het universum en ik ben precies daar waar ik moet zijn. Alles is goed zoals het nu is. And so its is, and so it is. And so it is”.
Als je een angel-gebed en angel-meditatie youtube video wilt ontvangen speciaal voor jouw healing en transformatie, kun je deze vanaf nu al bestellen voor 25 euro. Je ontvangt haar dan binnen 2 dagen. Het zal je absoluut ondersteunen in de maand juni. Mail mij als je dat leuk vindt Mabelvandendungen@me.com. Met al mijn liefde Mabel

Pijnappelklier Inwijding, Intermittent Fasting, Hypnotherapie, Readings, Healings, EFT, Tarot en Distant Healing

* Haar extensions & Make up Belavance:
La Maison Amsterdam

Site Mabel:

De link naar uitgeverij Koppenhol:

Karma Angels: n

2 gedachten over “Maagd | Laat gaan! | Juni 2019 | NL”

  1. Prachtig Mabel. Heerlijk ook de wijze waarop je verteld. Dank je wel. Groet Noor Elffers

Reacties zijn gesloten.