Lyft, Take-Two, Tripadvisor en meer

laatste update: 12-2022


Een reiziger die aankomt op de internationale luchthaven van Los Angeles zoekt vervoer over land tijdens een actiedag over de hele staat om te eisen dat taxibedrijven Uber en Lyft de Californische wet volgen en chauffeurs “basisrechten voor werknemers” verlenen in Los Angeles, Californië, VS, 20 augustus , 2020.

Mike Blake | Reuters

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

Lyft – Lyft-aandelen daalden met 13% nadat het ridesharing-bedrijf gemengde winstresultaten rapporteerde. Lyft rapporteerde een aangepaste winst per aandeel van 10 cent, meer dan de verwachtingen van analisten van 7 cent, maar de omzet bleef achter bij de voorspelling van Street en kwam uit op $ 1,05 miljard versus $ 1,06 miljard verwacht, per Refinitiv.

Take-Two Interactief — Aandelen van softwarebedrijf Take-Two daalden 15% na het melden van een misgelopen omzet en het verlagen van hun verwachtingen voor de rest van het fiscale jaar. De omzet voor het kwartaal bedroeg $ 1,50 miljard, tegen een verwachte $ 1,55 miljard. Voor het huidige kwartaal en het volledige jaar verwacht het bedrijf ook minder dan verwachte nettoboekingen.

Tripadvisor — Aandelen van Tripadvisor daalden met meer dan 15% in de handel na sluitingstijd als gevolg van een misgelopen winst. Het bedrijf rapporteerde een aangepaste winst per aandeel van 28 cent, terwijl analisten een aangepaste winst per aandeel van 38 cent verwachtten, aldus Refinitiv. De omzet bedroeg echter $ 459 miljoen, tegen de schatting van $ 442 miljoen.

Syneos Gezondheid — Aandelen van Syneos Health daalden 13,5% na een sprong van bijna 17% tijdens de reguliere handelsdag. Beleggers kopen en verkopen mogelijk het biofarmaceutische bedrijf nadat het vrijdag met 46% was gedaald na tegenvallende winstresultaten.

Vijf9 — Aandelen van cloudbedrijf Five9 verliezen 14% na het rapporteren van kwartaalresultaten. Het bedrijf rapporteerde een omzet van $ 198,3 miljoen, wat de verwachtingen overtrof. De vooruitzichten voor het vierde kwartaal voor de omzet en de winst per aandeel waren echter minder gunstig dan verwacht.

Groupon — De aandelen van Groupon daalden met 4,8% nadat het bedrijf een winst rapporteerde die zowel boven als onder de streep teleurstelde. Het bedrijf rapporteerde een verlies van 68 cent per aandeel op 144,4 miljoen dollar. Analisten rekenden volgens StreetAccount op een verlies van 40 cent per aandeel op een omzet van 157,3 miljoen dollar.

Plaats een reactie