LunarCrush – Vind de Beste Coins voor je 3commas Bots in 2022

laatste update: 09-2022


LunarCrush. Eén van de allerbeste platformen om de beste coins te vinden om in te investeren of mee te traden.

In deze video leg ik je uit waarom je LunarCrush niet wil missen

Bruikbare links bij deze video:
LunarCrush:

Je 3commas bots efficient geanalyseerd:
Beide platformen hierboven zijn volledig gratis.

3Commas is en blijft mijn absolute aanrader als je aan Dollar Cost Averiging wil doen.

————————————————————————————————————–
Zelf traden?
Mijn voorkeurs exchange: Binance
Mijn tweede exchange: Kucoin

Crypto Portfolio en balanceren: Shrimpy:
Quadency – Eén van de beste Trading Bots:
3Commas – Het meest populaire trading & Bots platform:
Pionex – Het beste gratis (!) platform voor GRID trading:

Bitcoin kopen in Nederland of België:

Wij zijn op Facebook!

————————————————————————————————————–
#LunarCrush #3commas #bitcoin

8 gedachten over “LunarCrush – Vind de Beste Coins voor je 3commas Bots in 2022”

  1. Ha Jan, een leuke video weer! Op dit moment vraag ik me wel af waarom je een Safety order step scale gebruikt van 1.02. Al je lunarcrush bots lijken gewoon top 200 coins te zijn, dus waarom dan die extra safety van 2% per safety order?

  2. Hi Jan, Leuke video! Ik ga zeker kijken op LunarCrush. Even een vraagje, Je zegt dat je 10 LunarCrush bots draait en ze stopt en nieuwe opstart. Wanneer beslis je om een lopende te stoppen en een nieuwe te starten? Wacht je eerst totdat een lopende uit de deal is en start je dan een nieuwe bot op? Want als je een huidige bot stopt kan het nog een tijd duren voordat de deal gesloten is. Alvast bedankt

  3. hoi Jan, in je video zeg je dat je soms wisseld tussen verschillende bots dus soms sommige uitzetten.
    maar je bots gaan 24/7 door zet je hem dan midden in een trade uit of wacht je tot je op winst staat in de trade?

  4. Beste jan, heel leerzaam wat je allemaal uit de doeken doet,maar ik moet mijn oor tegen mijn pc drukken om je een beetje te horen,en mijn geluid staat helemaal open;en anders heb ik nooit problemen,wat kan ik doen of kan jij iets doen,groetjes,ghislain

  5. Hallo Jan, Heb jij toevallig ook ervaring in Margin Trading? Bijvoorbeeld via Binance? Zo ja wat zijn jouw ervaringen Zo niet, zou je daar iets meer over willen vertellen?

  6. Interessante video Jan!

    Als ik het goed begrijp selecteer je zo je coins in een bullish markt gebasseerd op de lunarcrush variableen (1) altrank (2) Galaxy Score (>70) en (3) Correlation rank (>70)?

Reacties zijn gesloten.