LUNA AIRDROP BEREKENING – ANTWOORD BITVAVO & BITCOINMEESTER in 2022

laatste update: 08-2022


Een aanpassing op de update!c Bitvavo tweet net na het plaatsten van de update het volgende:
”We aim to support and distribute the $LUNA airdrop for our users.

We will monitor the situation and share more details. Until then, LUNA trading (soon “LUNA Classic”) will be continued, but may be halted at any time due to the upcoming fork.

Stay tuned for updates.”

Een flitsupdate over de airdrop van de nieuwe Luna tokens, een mogelijke berekening en antwoorden van Bitvavo en Bitcoinmeester.

Uitleg berekening:

Block teller:

https://explorer.bitquery.io/terra

Instagram: Gewoon Crypto

Twitter: Gewoon Crypto

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

30 gedachten over “LUNA AIRDROP BEREKENING – ANTWOORD BITVAVO & BITCOINMEESTER in 2022”

 1. Voor de zekerheid: ik had mijn UST op anchor en Celsius staan tijdens de crash en heb alles naar binance verstuurd. Krijg ik de airdrop op Ancor? Of op Binance? Zal ik de UST terugsturen naar ancor? Celsius doet volgensmij helemaal niet mee met de airdrop. Alvast bedankt!

 2. wat bedoel je met anker? ik heb na de aanval ust gekocht, word dat ook mee gerekend als airdrop?

 3. Hoelaat is of word de snap genomen? En als het goed begrijp gaat het om het in bezit hebben van luna tijdens de snap dus kun je wanneer het weer verhandeld kan worden de luna die je nog bezit verkopen en toch de airdrop ontvangen de komende 2 jaar ?

 4. Krijg je vanzelf nieuwe luna op bitvavo of moet je zelf iets doen om je oude luna om te zetten naar nieuwe?

 5. Op Bitvavo kan je momenteel helemaal niks.. je LUNA wordt vastgehouden je kan het niet eens meer versturen naar Terra station, volgens mij moeten je LUNA's in je terra station staan om uberhaupt de nieuwe terra te ontvangen maar dat kan dus niet meer…………

 6. Heb zelf alles wat ik in Luna had zitten er uit gehaald, en daar voor Shiba inu gekocht. De echt serieuze bedragen heb ik zitten in Xrp, sol, dot, holo en Hbar zitten!

 7. Ik ga bij Bitcoin meester een schade vergoeding vragen aangezien ze niks hebben laten weten voor de airdrop en ik niks kon versturen 🙂 dus ik ga gewoon om 30 nieuwe luna vragen bij hun

 8. Dankjewel voor de info.
  Ik heb 50000 luna gekocht voordat alles werd stopgezet dus voor 0,14 cent ongeveer wat krijg ik? kan iemand mee uitleggen alsjeblieft?ben heel dankbaar voor.
  Groeten

 9. Wat is airdrop? Kan iemand het effe duidelijk uitleggen aub? Bedankt
  Want ik ben nu in bezit van 10 miljoen Luna’s

 10. Bitcoin meester reageert ook nergens op ,ik had ze willen versturen .maar dat gaat helaas niet .heel erg sneu van hun ,dan laat je ,je wel kennen als Bitcoin meester .

 11. En als je tijdens de aanval bijvoorbeeld voor 2000euro luna gekocht hebt toen die op 10dollar stond hoe bekijken ze dat ?

Reacties zijn gesloten.