Lululemon, Duck Creek en meer

laatste update: 01-2023


Een Lululemon-winkel in New York

Scott Mill | CNBC

Bekijk de bedrijven die premarket de grootste stappen zetten:

Lululemon — De aandelen van het Canadese kledingbedrijf daalden met meer dan 10% nadat Lululemon de verwachtingen voor de brutomarge voor het eerste kwartaal verlaagde. De ‘athleisure’-keten verhoogde zijn verwachtingen voor de netto-inkomsten voor het vierde kwartaal en verwacht nu een groei van 25% of meer, jaar op jaar.

Visa, MasterCard — De aandelen van de betalingsbedrijven wonnen respectievelijk 1,1% en 1,7%, nadat Keybanc hun ratings had opgewaardeerd van sectorweging naar overwogen.

Eend Kreek — De leverancier van inlichtingenoplossingen voor de verzekeringssector zal door Vista van de beurs worden gehaald voor $ 19 per aandeel in contanten, meldde David Faber van CNBC. De deal moet binnenkort worden aangekondigd, zei hij. De aandelen stegen met 39%.

Zillow — De aandelen van het bedrijf op de vastgoedmarkt stegen met 4% nadat Bank of America de aandelen dubbel had opgewaardeerd om te kopen, daarbij verwijzend naar de verbeterde groeivooruitzichten ondanks een uitdagend macro-economisch klimaat.

Holisch – De aanbieder van diagnostische gegevens voor vrouwen rapporteerde zondag inkomsten over het fiscale eerste kwartaal die hoger waren dan de meest recente prognoses en schattingen van Wall Street-analisten. De aandelen wonnen premarket met 2,8%.

Energieaandelen – Stijgende olieprijzen zorgden ervoor dat verschillende energieaandelen premarket omhoog gingen. Marathon-olie, Halliburton, EOG-bronnen en Hess allemaal een rally van meer dan 2%.

Bed, bad en meer — De aandelen van de belegerde detailhandelaar stegen premarket met meer dan 17%. Bed, Bath & Beyond waarschuwde vorige week voor zijn vermogen om zijn activiteiten voort te zetten, waardoor de aandelen kelderden.

Orakel — Aandelen van de softwaremaker stegen met meer dan 1% in premarket-handel na een upgrade naar overwogen van neutraal door Piper Sandler. De investeringsbank zei in een notitie dat de cloudactiviteiten van Oracle de komende jaren een jaarlijkse groei van meer dan 20% zouden kunnen zien.

Uber — Aandelen stegen met 2,8% nadat het rideshare-platform door Piper Sandler was opgewaardeerd van neutraal naar overwogen. De bank zei dat hogere autoprijzen consumenten naar Uber en andere rideshare-platforms zullen duwen.

Nvidia — Het aandeel won 1,6% premarket nadat het door Wells Fargo-analisten als een topkeuze werd genoemd, die zeiden dat ze tot 2023 een positieve productcyclus voor datacenters verwachten.

Tesla – De aandelen van Tesla stegen maandag premarket met 3,7% nadat Elon Musk-advocaten zaterdag een Californische rechtbank hadden gevraagd om een ​​rechtszaak over de aandelen van het bedrijf naar Texas te verplaatsen, daarbij verwijzend naar lokale negativiteit.

Ferrari — Aandelen stegen premarket met meer dan 2% nadat ze door Bank of America tot topkeuze voor 2023 waren uitgeroepen. Analisten merkten de uitgebalanceerde strategie, de veerkrachtige financiële prestaties en de conservatieve vooruitzichten voor 2023 van de autofabrikant op.

– Tanaya Macheel, Jesse Pound, Alex Harring, Sarah Min en Michael Bloom van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie