LSD-Fi: De nieuwe Ethereum Revolutie. 210 miljoen groei in 48 uur. Airdrop EIgenlayer?

laatste update: 09-2023


Vandaag duiken we diep in de wereld van LSDFi, oftewel Liquid Staking Derivative Finance. We hebben veel te bespreken, ik ga je uitleggen wat LSDFi is, de top 5 protocollen en ik sluit af met een nieuwe revolutionaire speler in deze narrative. Aan het einde van de video drop ik nog wat alfa over een airdrop!

LSDFi staat voor Liquid Staking Derivative Finance. Maar wat betekent dat eigenlijk? Laten we het stap voor stap bekijken. Voor dat ik verder ga even het volgende. Als je onze content leuk vind help ons dan door te aboneren, maar vooral ook te liken en op het belletje te klikken. Zo mis je niets van de alfa die we je brengen. Kom ook eens kijken in onze community, je kunt al lid worden voor 1 euro!
#ethereum @EigenLayer

► Start nu voor 1 Euro:

► Verdien $20 USD met onze link van Bybit:

► Join onze gratis Discord:

► De eerste €1000,- geen transactiekosten bij Bitvavo met deze link:

► Onze website: ​

► AllesOverCrypto Facebook:
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−

Handige video’s 📺
► MiCA Wetgeving:
► Bitcoin Revolutie:
► Livestreams:

−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−

Meer informatie? 🧐
Onze website 👉

−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
Disclaimer
De informatie in deze video is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Niets in deze video mag worden opgevat als financieel, juridisch of fiscaal advies. De inhoud van deze video zijn de meningen van de spreker en hij is geen gelicentieerde financiële adviseur of geregistreerde beleggingsadviseur. Het handelen in cryptocurrency’s brengt aanzienlijk risico op verlies met zich mee. De spreker garandeert geen enkel resultaat.