Live Nation, Gap, Ross Stores, Palo Alto en meer

laatste update: 12-2022


Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

Gat – De detailhandelaar schoot 10% omhoog na het verslaan van de omzetramingen van Wall Street. Gap gaf ook voorzichtige vooruitzichten voor de feestdagen.

Palo Alto-netwerken – Aandelen van de cyberbeveiligingsprovider voegden 6,5% toe na het verslaan van de verwachtingen voor omzet en winst per aandeel, volgens Refinitiv.

Ross-winkels – De aandelen stegen met 15% na het rapport van de discounter over de winst per aandeel en de omzet voor het laatste kwartaal.

Leef natie – Het moederbedrijf van Ticketmaster won bijna 3% na de aankondiging van Ticketmaster dat het de eerder geplande algemene verkoop van tickets voor Taylor Swift’s “Eras”-tour op vrijdag niet zou houden. De aankondiging volgde op berispingen van fans over sitestoringen en lange wachttijden tijdens de voorverkoop, bovenop oproepen van openbare functionarissen om het duo uit elkaar te halen vanwege antitrustbezwaren.

Stone Co – De aandelen van het financiële technologiebedrijf stegen met 12% nadat het gecorrigeerde kwartaalresultaat de consensusschattingen overtrof, volgens FactSet. Ook de omzet was iets hoger dan analisten hadden voorspeld.

Keysight-technologieën – Het bedrijf voor elektronisch ontwerp voegde 4,2% toe nadat het meldde dat het de verwachtingen van FactSet voor omzet en winst per aandeel had overtroffen. Keysight zei ook dat die indicatoren voor het volgende kwartaal in lijn of boven verwachting zullen zijn. Het management zei dat het recordorders had in het kwartaal en het fiscale jaar.

Toegepaste materialen – De aandelen stegen met 3,4% nadat de fabrikant, bekend om zijn aanbod van halfgeleiders, de schattingen van analisten over omzet en winst voor zijn fiscale vierde kwartaal overtrof.

Plaats een reactie